reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja ostatnio jak bylam w kinie, to obiecalam ze do porodu to byl ostatni raz. Nie ze wzgledow toaletowych, ale nie moglam usiedziec 2 godzin w tym fotelu, plecy to myslalam ze mi pekna w pol :o

A czkawke to maly ma kilka razy dziennie, az mnie to irytuje :p

reklama
No doczytalam was :-p
Ja dziś okna pomylam , bo już patrzeć na nie nie mogłam. Poprasowalam ostatnie rzeczy i zdałam sobie sprawę że w sumie nie mam nic do kapania dla Mai. Ale początkowo najlepiej zwykła wodą i pieluszka myć no nie?
A i jeszcze parasolki do wozka nie mam. A patrząc na nasz klimat może się przydać.
No teraz czeka mnie robienie pierogów by zamrozic i będą jak urodzę i nie bd chciało mi się gotować :laugh2:
A jeszcze uszyłam sobie na szybko taki kartonik dla małej na skarpetki :blink:

A miałam wam pokazać [emoji12]poprosiłam męża żeby przykleił naklejki na ścianie pod zdjęciami [emoji16] jak nie pokażesz palcem i nie postoisz to nigdy nie będzie tak jak chce [emoji23]
IMG_20180806_182947.jpg

Załączniki

• IMG_20180806_182947.jpg
    IMG_20180806_182947.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 264
2 IQ robiło kawę z ekspresu.... szkoda że nie podstawiłam filiżanki...
To tak wracając do tematu zdolności ciążowych...

@StarAnia czemu nie? Streszczaj się bo my to na swoją kolej czekamy...
@kasiaczek89pl. pewnie jest w tym coś... albo jak się chodzi to człowiek tak się nie skupia na tym co mu dolega...

Chryste jak mi się chce spać!

Nie no myśle ze u mnie skupianie na skurczach jest czy leżę czy stoję ...

Jestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
Jejku to straszne że nie ma miejsca w Polskich szpitalach. [emoji15]

reklama
Do góry