reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

36+4
Po odprawieniu młodej do przedszkola ścięło mnie z nóg i pospalam do 12. Obudziłam się i już trzykrotnie byłam na kibelku z mega biegunką. Jak to jakiś wirus, to się wkurzę.

reklama
Jestem zalamana. Wracam z imid bo bylam na kwalifikacji do ciecia i mam wyznaczony termin cc na dzien porodu!! A powinno byc 8 dni wczesniej :/ ale nie maja miejsc. Jutro bede jechac na starynkiewicza sie zapisac ale teraz to juz za pozni jakos jest w wiekszosci szpitali a kurde umawialam sie na ta kwalifikacje w marcu, wiec powinni mnie z wiekszym wyprzedzeniem umowic jak jest problem z miejscami. Po 38 tyg skonczonym jeszcze na brodno mozna probowac i jestem zalamana!!! I wsciekla. Jakie jeszcze szpitale w wawie polecacie oprocz karowej i bielanskiego?
Inflancka, Madalińskiego

reklama
2 IQ robiło kawę z ekspresu.... szkoda że nie podstawiłam filiżanki...
To tak wracając do tematu zdolności ciążowych...

@StarAnia czemu nie? Streszczaj się bo my to na swoją kolej czekamy...
@kasiaczek89pl. pewnie jest w tym coś... albo jak się chodzi to człowiek tak się nie skupia na tym co mu dolega...

Chryste jak mi się chce spać!

Do góry