Bo ty za aktywna jesteś! To dziecko przyzwyczajone. Macica też...O rany. A ja zasuwam co dzień po schodach na 1 piętro po 5 razy na dzień to lekko.
Jeżdżę rowerem, trzeba to okno umyje, podlewam krzaczki z konewki dużej bo tak daleko mi.nie sięga wąż.
Ostatnio szafkę musiałam wynieść bo nie zmieściła się już ta od kompletu do łazienki a.mój chłop zapomniał o niej.
I ciągle gdzieś muszę chodzić.
A to któryś z chłopców rozwali kolano i trzeba po plaster, A to wody dolać z wiadra do basenu, a to się biją i trzeba interwencji, pranie powiesić, wczoraj też Wyprałam na dworze to siedzisko od bujaczka FP, babci pomóc podlać działkę bo jest po operacji na zaćme i się.nie może schylać, albo jej pomóc słoiki wnieść też na 1 piętro
No niby normalne rzeczy ale już czuje powoli to zmęczenie. W dodatku 30°
....
A i tak czuje że będę musiała zaś znosić oxy bo kluska się zasiedzi, pomimo mojego wysiłku i robienia rzeczy teoretycznie "wywołujących"
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ty ogarniaj te badania na gwałt!
No ogarniam tylko nie wiem co ewentualnie jeszcze zrobić.
RooibosGirl
No nam z terminami na koniec września to chyba jeszcze jest nijak Ale za to już zacieram rączki na czytanie o Waszych przygodach, udanych porodach i czekam na pierwsze zdjęcia maluszkówWitam się 1 sierpnia! Nadszedł ten miesiąc w którym część z nas się rozpakuje, jak się z tym czujecie? mi zostało 30 dni do terminu porodu, o mamo! Może w końcu dopakuje ta torbę dzisiaj? [emoji14]
Oż Ty mądraloBo w lipcu jest największa amplituda roczna opadów stąd częste powodzie. A w sierpniu przechodzą dwa fronty stąd mogą zdarzyć się burze gwałtowne i silne czy trąby powietrzne.
No ja darłam ryja jakby mnie kto gwałcił co najmniej...Hahah w ramach ciekawostki - moja doula ma nagrania dźwięków wydawanych przez kobiety podczas porodu i na warsztatach puszcza panom i pyta czy to podczas seksu, czy rodzenia - większość stawia na seks [emoji14] ponoć po takich odgłosach można poznać, że kobieta dobrze sobie radzi podczas porodu Właśnie wróciłam z Auchan, w którym prawie zjechalam :/
Witam się 1 sierpnia! Nadszedł ten miesiąc w którym część z nas się rozpakuje, jak się z tym czujecie? mi zostało 30 dni do terminu porodu, o mamo! Może w końcu dopakuje ta torbę dzisiaj? [emoji14]
Po coś w tym Auchan była?
Ja mogę rodzić tak jam mowiłam za 12 dni. Spoko. Niby torba nie spakowana ale już jest progres. A pasuje mi logistycznie pod każdym względem rodzić 12 sierpnia.
Ja też nie wiem. Posiew moczu? OB?Mocznik i kwas moczowy? Fosfor!No ogarniam tylko nie wiem co ewentualnie jeszcze zrobić.
Hahaha bo ja miałam maturę z geografii Polski to coś jeszcze pamiętam o plonach o opadach frontach itp. Już coraz mniej ale zawsze coś tam się z czeluści wyłaniaNo nam z terminami na koniec września to chyba jeszcze jest nijak Ale za to już zacieram rączki na czytanie o Waszych przygodach, udanych porodach i czekam na pierwsze zdjęcia maluszków
Oż Ty mądralo
majapszczolka242
Hej dziewczyny!! U mnie dziś upał od rana, mam wrażenie ze nawet w nocy był upał... Oby do końca tygodnia, podobno ma byc lepiej.
Wytrwałam do sierpnia w dwupaku!! Jupi!! Jutro startuje z 35 tygodniem. Nie jest źle
Co do kolejki to ja mogę rodzic od 23 sierpnia ale zobaczymy jak to będzie. Najchętniej wybrałabym okolice 5-10 września (termin na 13).
@wojtyśka i co wybierasz sn czy cc? Ile czasu od cesarki u Ciebie? U mnie rowno dwa lata bedzie, będę walczyć o sn zobaczymy co wyjdzie
Chyba jakis wspólny taniec deszczu trzeba odprawić bo żyć ciężko z tymi brzucholami w takie upaly
Wytrwałam do sierpnia w dwupaku!! Jupi!! Jutro startuje z 35 tygodniem. Nie jest źle
Co do kolejki to ja mogę rodzic od 23 sierpnia ale zobaczymy jak to będzie. Najchętniej wybrałabym okolice 5-10 września (termin na 13).
@wojtyśka i co wybierasz sn czy cc? Ile czasu od cesarki u Ciebie? U mnie rowno dwa lata bedzie, będę walczyć o sn zobaczymy co wyjdzie
Chyba jakis wspólny taniec deszczu trzeba odprawić bo żyć ciężko z tymi brzucholami w takie upaly
reklama
RooibosGirl
Zaraz umrę... jakiś sąsiad zamówił sobie wypompowanie szamba. Co za fetor!