oluchapoducha
Fanka BB :)
dziewczyny z racji tego że dziecko uciska na pęcherz zdaża wam się popuszczać mocz?
Ja ciągle noszę wkładki z tego krępującego powodu :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi z rzadka, przy kichaniu jak już.dziewczyny z racji tego że dziecko uciska na pęcherz zdaża wam się popuszczać mocz?
Melduję się już u mamy z wielkim arbuzemZobacz załącznik 883551
Witam z rana.. U mnie 39 dni do końca..
Wypiliśmy z młodym po koktajlu, pranie wywieszone, zaraz spacer..
W domu gorąco i nie chce się schłodzić.. może na zewnątrz lepiej.
Młody mi dziś mega działa na nerwy.. OMG.. nie wiem jak caly dzien z nim wytrzymam.
No i mamy sierpień. Więc już kolejkę możecie robić. Gratulacje nam wszystkim, że się nie rozpakowałyśmy i wytrwalysmy.
Na wszelki wypadek meldować mi się tu..
O, to u mnie to samo... a te wkładki przez upławy jeszcze cały czas się odklejają...Mi z rzadka, przy kichaniu jak już.
Ale wkładki i tak noszę non stop bo bez tego gacie mokre od upławów
Kurde ale nie rodzisz? Współczuję, chyba będziemy odsypiac nockeWitam się w 35 tygodniu. W tym roku trzy znajome urodziły właśnie w 35 tyg... beznadziejna noc, ból krzyża i dołem brzucha od 1 nie dał spać. Potem doszło uczucie zimna, parcie na to i tamto. Brzuch wzdety. Skończyłam na kibelku z śmietnikiem między nogami bo kwas się wracał ,owinięta prześcieradłem trzymając się ściany. (Sory za obrazowość). Było mi słabo i kręciło się w głowie do tego. Plecy bolały srogo i podbrzusze tez nie mało. O 5 obudziłam se męża smsami, po czym sama zasnęłam i wydzwaniał czy żyje i czy zjeżdżać. Kazalam mu iść do roboty i trochę przespałam. Ale gorące poty na przemian z zimnymi. Plecy bolą nadal. Młody się wiercił od 1 do rana strasznie. Niewiem czy to ta zasrana kolka nerkowa czy od tych kamieni na woreczku.... czy kurde coś innego jeszcze. Miałam jechać na mocz i może krew bym zrobiła ...
I co wybierzesz?Hehe na razie wszystko ok. Rozwarcie tal jak było na 1,5cm
Szyjka krótka ale dość twarda. Kazali mi odstawić luteinę (w końcu). W piątek następne badanie. Każą mi sie zdeklarować czy chce naturalnie czy cesarke (szok) nie sądziłam za po cc mam wybór a tu niespodzianka
Rok temu w Rytlu to była połowa sierpnia... wiecie, te okolice Suszka, gdzie przez burzę zginęły 2 harcerki.
Ta burza to był potwór...
Jakas debilka nienormalna!!! Weź się nie daj do jasnej cholery nikt nam nie będzie mówić jak masz w ciąży na ktg leżeć ona jest od tego aby ci ułatwić i pomoc, ja przy cesarce się nie dam i cewnik każe sobie założyć na ostatnią chwilę aby się z tym gownem nie męczyć laski nie robią france jedneno wlasnie nie wiem, darła na mnie morde jak sie chcialam przekrecic, a sala w pelnym sloncu bez klimy ale dzisiaj sie juz nie dam, powiem zeby sobie sama 40 minut na plecach poleżała z takim nadbagażem
Ja szczę pod siebie masakra a mam ćwiczone kegle od 18stkidziewczyny z racji tego że dziecko uciska na pęcherz zdaża wam się popuszczać mocz?