reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Szczerze nie pamietam, ale chyba jeden taki drugi taki, nie ma co wymieniac, posluzy Ci dluzej a i tak ile to dzieciatko bedzie w tym reczniku, na pewno nie bedzie mu przeszkadzalo ze jest wiekszy :p
No wiem, że to żaden dylemat ;)
Zastanawiam się też jakiej wielkości kupić kombinezon na zimę, czy 68 czy 74 i chyba dam spokój. Kupię cienki na początek, a potem się zobaczy :)
Chyba się nudzę skoro mam takie problemy :rolleyes2:

reklama
Dziewczyny, sprawa bardzo błaha, ale jakiej wielkości macie ręczniki dla noworodka? Mój chciał kupić 80 na 80, ale ja się uparłam na 100x100 i widzę, że duży jest trochę. Jeden juz uprany to po zawodach, ale drugi mogę jeszcze odmienić
Ja miałam poprzednio te 100x100 teraz też nie chce tych mniejszych. Bobasy naprawdę szybko rosną a za duży ręcznik to nie problem ;)

A ja bym chciała żeby ktoś mi zabrał chociaż połowę myśli z mojej głowy :( aż mnie boli... Czuję się taka bezradna, bezsilna. Ze może za mało robię dla Małej...

Moze Kasia rodzi :)
Chloe, takie problemy są nawet przyjemne :)
Agata jeszcze się narobisz! zluzuj trochę :-D pomyśl o sobie i drobnych przyjemnosciach

No wiem, że to żaden dylemat ;)
Zastanawiam się też jakiej wielkości kupić kombinezon na zimę, czy 68 czy 74 i chyba dam spokój. Kupię cienki na początek, a potem się zobaczy :)
Chyba się nudzę skoro mam takie problemy :rolleyes2:
Moja mama wyjawiła mi taką niesamowitą prawdę o tym jak działa wszechświat... że promocje na ubranka dla niemowląt będą się powtarzać i to, ze teraz nie skorzystam z promocji nie oznacza, że potem już nigdy nie będzie taniej :D

Ogólnie chodzi mi o to, że do zimy jeszcze daleko. I tak sobie myślę, że dla dzieciaczka który jest na świecie jeszcze fajniej będzie sie robiło zakupy.

A ja bym chciała żeby ktoś mi zabrał chociaż połowę myśli z mojej głowy :( aż mnie boli... Czuję się taka bezradna, bezsilna. Ze może za mało robię dla Małej...

Moze Kasia rodzi :)
Chloe, takie problemy są nawet przyjemne :)
Może jeszcze nie ;) obstawiam albo kijowe samopoczucie albo nagły przypływ sił...

Naszło mnie dzisiaj na aktywność: poza sprzątnięciem mieszkania (niech no mi tylko ktoś okna umyje, bo jednak nie zaryzykuję), wstawiłam pranie ciuszków. Małe już uprałam i uprasowane czekają w pojemniku na komodę, których zabrakło w Ikei. Zostały większe (a ja mam już dużo, bo kupowałam różne rozmiary nawet na 80 i większe :). No i co? Pstro: zamiast patelni (ta była jak szłam do paczkomatu) zrobiło się pochmurno :(, a ja jeszcze wszystkie poszewki z poduszek z kanapy uprałam. Pech.
Najwyraźniej mam syndrom wicia gniazda, albo odreagowuję bezczynność ;)

reklama
Moja mama wyjawiła mi taką niesamowitą prawdę o tym jak działa wszechświat... że promocje na ubranka dla niemowląt będą się powtarzać i to, ze teraz nie skorzystam z promocji nie oznacza, że potem już nigdy nie będzie taniej :D

Ogólnie chodzi mi o to, że do zimy jeszcze daleko. I tak sobie myślę, że dla dzieciaczka który jest na świecie jeszcze fajniej będzie sie robiło zakupy.
Mama odkryła Amerykę ;)
Ja mam jakiś zimowy z "darów" nawet nie wiem jaki rozm. no i ta różowa podszewka ;) ale w listopadzie pewnie już będą schodzić z zimowych cen zimowych ciuchów a że obok mam GH to i Cubus i Smyk i H&M pod jednym dachem wiec poszukam czegoś...

Do góry