reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie wiem czy jestem wierząca... Chodzę czasami do kościola bo mam przeblyski i proszę o dobro dla Małej, żeby ona była cała i zdrowa a jak musi ktoś cierpieć to żebym to była ja.
Bóg stworzył Cię taką jaką sobie Ciebie wymyślił z miłością (taką jak twoja do córki) kiedy płaczesz, kiedy nie lubisz siebie i o siebie nie dbasz dla samej siebie to tak jakbyś Bogu z liścia w twarz dawała. Pomyśl co byś czuła gdyby to twoja dla ciebie NAJCUDOWNIEJSZA IDEALNA CÓRKA nienawidziła siebie i dawała sobą pomiatać?

reklama
Chloe masz rację :* muszę się ogarnąć... Bo podejrzewam że potem też mogę być taką matką. Jestem zła na siebie, bo walczyłam o to dziecko a nie umiem być spokojna i się nie bać.

GoJ wcale tak daleko nie mieszkam od Ciebie :) ja z pogranicza mazowieckiego i Podlasia.
To strzeż się bo nie znasz dnia ani godziny jak Cię dopadnę :-D

Nie umiem myśleć o sobie inaczej skoro wszyscy dokoła nie myślą o mnie lepiej... Przykro mi :(

IMG_0937.JPG
nie doczytałam jeszcze o co chodzi ale od razu wiem ze to tekst dla Ciebie. Wal to co oni o Tobie myślą ... bo biorąc to pod uwagę i dołując się tym daleko nie zajdziesz. Wiesz moje dziecko jak miało problemy z akceptacja w nowej szkole to słuchało Popka -Wodospady. Polecam Ci. Bardzo motywująca. Ja całe życie słuchałam ojca który mówił ze jestem beznadziejna i wogole byłam czarna owca i dopoki sama nie zrozumiałam ze użalanie się nic nie da to faktycznie byłam beznadziejnym osobnikiem. Wzięłam się za siebie i teraz czuje się świetnie. Mam sile i moc by walczyć z problemami.

Załączniki

• IMG_0937.JPG
    IMG_0937.JPG
    94,8 KB · Wyświetleń: 279
reklama
Do góry