Bóg stworzył Cię taką jaką sobie Ciebie wymyślił z miłością (taką jak twoja do córki) kiedy płaczesz, kiedy nie lubisz siebie i o siebie nie dbasz dla samej siebie to tak jakbyś Bogu z liścia w twarz dawała. Pomyśl co byś czuła gdyby to twoja dla ciebie NAJCUDOWNIEJSZA IDEALNA CÓRKA nienawidziła siebie i dawała sobą pomiatać?Nie wiem czy jestem wierząca... Chodzę czasami do kościola bo mam przeblyski i proszę o dobro dla Małej, żeby ona była cała i zdrowa a jak musi ktoś cierpieć to żebym to była ja.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Jejku. Kręgosłup uciska mi na klatkę piersiową od tego łóżkowego trybu życia.
Ja tez o dziwo lepiej się czuje dziś jak chodziłam i siedziałam niż po całym dniu leżenia.
kasiaczek89pl
Może jeszcze nie obstawiam albo kijowe samopoczucie albo nagły przypływ sił...
Raczej to ze pojechałam na spontanie i nie wzięłam sobie ładowarki a matka nie ma takiej. Wiec było oszczędzać %
Dominika_92
Agata 32+0 tydzien dzis
Ha ! Jesteśmy dokładnie na tym samym etapie
Dobrze że procenty a nie promileRaczej to ze pojechałam na spontanie i nie wzięłam sobie ładowarki a matka nie ma takiej. Wiec było oszczędzać %
Chloe.Chloe
To Ty masz pomagać dziecku, a nie dziecko Tobie. Jak nie o sobie to pomyśl o niej.Nie wybieram się nic mi nie pomoże. Jeśli KTOŚ ma mi pomóc to tylko moja córeczka. Dla niej żyję.
To strzeż się bo nie znasz dnia ani godziny jak Cię dopadnęChloe masz rację :* muszę się ogarnąć... Bo podejrzewam że potem też mogę być taką matką. Jestem zła na siebie, bo walczyłam o to dziecko a nie umiem być spokojna i się nie bać.
GoJ wcale tak daleko nie mieszkam od Ciebie ja z pogranicza mazowieckiego i Podlasia.
Chloe.Chloe
A ja pojadę z Goj i może jeszcze któraś z dziewczyn dołączy i zrobimy Ci interwencję jak alkoholikowi się robiTo strzeż się bo nie znasz dnia ani godziny jak Cię dopadnę
kasiaczek89pl
Nie umiem myśleć o sobie inaczej skoro wszyscy dokoła nie myślą o mnie lepiej... Przykro mi
Załączniki
reklama
helenka_22
To ja dołączęA ja pojadę z Goj i może jeszcze któraś z dziewczyn dołączy i zrobimy Ci interwencję jak alkoholikowi się robi
A Co