reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oo, czyli tak to wygląda z tej strony. Bo na razie widziałam tylko tył tego monitora xD
I w jaki sposób należy czytać to co wyświetla się na tym ekranie?

A cóż odwaliła?
Nie wiem generalnie o co kaman ale standardowo NARZEKA od progu i się ciska a dziś "rozmrażała" zamrażalnik MŁOTKIEM
Kiedyś ją chyba zabiję...

reklama
Oo, czyli tak to wygląda z tej strony. Bo na razie widziałam tylko tył tego monitora xD
I w jaki sposób należy czytać to co wyświetla się na tym ekranie?

A cóż odwaliła?

A na ekranie tetno dzidzi na czerwono, na zielono twoje :p a skurczy chyba zadnych nie bylo, czekam na doktora na konsultacje :p ale spocilam sie jak pies na tym lozku [emoji32]

Buu.
Bartek: Czasem chciałbym mieć więcej lat i nie być popychadłem.
Ja: Ale to nie pozwalaj by Cię tak ktokolwiek traktował...
B: Tylko że jestem najmłodszy i wszyscy próbują..

Oni i tak zawsze te maszyny ustawiają jak im pasuje a potem co jakiś czas przyłazi taka i skręca skalę.. dla mnie to KTG nic nie warte piza ukazywaniem aktywności dziecka...

Oni i tak zawsze te maszyny ustawiają jak im pasuje a potem co jakiś czas przyłazi taka i skręca skalę.. dla mnie to KTG nic nie warte piza ukazywaniem aktywności dziecka...
Eee no co Ty, w życiu tak nie miałam ;) i prawda jest taka, że dopiero przy akcji porodowej zobaczyłam jak wyglądają skurcze na zapisie ktg, wcześniej to właśnie takie zygzaki jak Agata miała ;)

Wstawisz zdjęcie swojego zapisu? :) co ile będziesz ktg robić? Ja to czułam jakieś tam skurcze. I mój Piotr mówi że takie 0-30. Ja potem patrzę a jeden na 100 się zapisał. A nie był jakiś mega. Także nie wiem na ile jest to sprzęt któremu można a ufać . Nie mniej jednak dobrze usłyszeć serduszko swojego dziecka :))

Nie dali mi zapisu, tylko powiedzieli ze wszystko jest prawidlowo.
Jak na razie co tydzien, 6.08 mam dopplera w szpitalu wiec zapytam tam lekarza, bo moja doktor mowila ze dobrze by bylo 2x w tygodniu robic, ale w sumie nie wiem po co skoro nic sie nie dzieje

reklama
Do góry