reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oo, czyli tak to wygląda z tej strony. Bo na razie widziałam tylko tył tego monitora xD
I w jaki sposób należy czytać to co wyświetla się na tym ekranie?

A cóż odwaliła?
Nie wiem generalnie o co kaman ale standardowo NARZEKA od progu i się ciska a dziś "rozmrażała" zamrażalnik MŁOTKIEM
Kiedyś ją chyba zabiję...

reklama
Oo, czyli tak to wygląda z tej strony. Bo na razie widziałam tylko tył tego monitora xD
I w jaki sposób należy czytać to co wyświetla się na tym ekranie?

A cóż odwaliła?

A na ekranie tetno dzidzi na czerwono, na zielono twoje :p a skurczy chyba zadnych nie bylo, czekam na doktora na konsultacje :p ale spocilam sie jak pies na tym lozku [emoji32]

Buu.
Bartek: Czasem chciałbym mieć więcej lat i nie być popychadłem.
Ja: Ale to nie pozwalaj by Cię tak ktokolwiek traktował...
B: Tylko że jestem najmłodszy i wszyscy próbują..

Oni i tak zawsze te maszyny ustawiają jak im pasuje a potem co jakiś czas przyłazi taka i skręca skalę.. dla mnie to KTG nic nie warte piza ukazywaniem aktywności dziecka...

Oni i tak zawsze te maszyny ustawiają jak im pasuje a potem co jakiś czas przyłazi taka i skręca skalę.. dla mnie to KTG nic nie warte piza ukazywaniem aktywności dziecka...
Eee no co Ty, w życiu tak nie miałam ;) i prawda jest taka, że dopiero przy akcji porodowej zobaczyłam jak wyglądają skurcze na zapisie ktg, wcześniej to właśnie takie zygzaki jak Agata miała ;)

Wstawisz zdjęcie swojego zapisu? :) co ile będziesz ktg robić? Ja to czułam jakieś tam skurcze. I mój Piotr mówi że takie 0-30. Ja potem patrzę a jeden na 100 się zapisał. A nie był jakiś mega. Także nie wiem na ile jest to sprzęt któremu można a ufać . Nie mniej jednak dobrze usłyszeć serduszko swojego dziecka :))

Nie dali mi zapisu, tylko powiedzieli ze wszystko jest prawidlowo.
Jak na razie co tydzien, 6.08 mam dopplera w szpitalu wiec zapytam tam lekarza, bo moja doktor mowila ze dobrze by bylo 2x w tygodniu robic, ale w sumie nie wiem po co skoro nic sie nie dzieje

reklama
Do góry