Miałaś wrzucić obraz jak to wygląda?Skurcze na zapisie ktg wyglądają jak sinusoida, o tutaj tak przykładowo z internetu a takie pojedyncze skoki do góry, raczej związane są z ruchami dziecka
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś wrzucić obraz jak to wygląda?Skurcze na zapisie ktg wyglądają jak sinusoida, o tutaj tak przykładowo z internetu a takie pojedyncze skoki do góry, raczej związane są z ruchami dziecka
Miałam ;p ten niżejMiałaś wrzucić obraz jak to wygląda?
No właśnie tak mi się zdawało.Miałam ;p ten niżej Zobacz załącznik 881763
Olka a to przez cukrzycę kazali Ci robić ktg? Bo mi mój lekarz wręcz nie kazał bo po co... Ale ja się boję że ktoś coś zbagatelizuje ta końcówka mnie wykończy.
No taki bliżej 80 niż 100Dziewczyny, sprawa bardzo błaha, ale jakiej wielkości macie ręczniki dla noworodka? Mój chciał kupić 80 na 80, ale ja się uparłam na 100x100 i widzę, że duży jest trochę. Jeden juz uprany to po zawodach, ale drugi mogę jeszcze odmienić
Dziewczyny, sprawa bardzo błaha, ale jakiej wielkości macie ręczniki dla noworodka? Mój chciał kupić 80 na 80, ale ja się uparłam na 100x100 i widzę, że duży jest trochę. Jeden juz uprany to po zawodach, ale drugi mogę jeszcze odmienić
100x100. Z Werka miałam i taki i taki, i ten mniejszy posłużył bardzo krótko, a ten większy do teraz w użyciu i kocham goDziewczyny, sprawa bardzo błaha, ale jakiej wielkości macie ręczniki dla noworodka? Mój chciał kupić 80 na 80, ale ja się uparłam na 100x100 i widzę, że duży jest trochę. Jeden juz uprany to po zawodach, ale drugi mogę jeszcze odmienić