helenka_22
Fanka BB :)
Tak.Dwa usg na całą ciaze?? Dobrze zrozumiałam??
Oba prenatalne.
Nie potrzebuję więcej.
Skoro nie chce pokazać płci....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Dwa usg na całą ciaze?? Dobrze zrozumiałam??
A to jak nie potrzebujesz to co innego bo ja to bym jajko zniosla nie widząc co wizytę na usg czy wszystko okTak.
Oba prenatalne.
Nie potrzebuję więcej.
Skoro nie chce pokazać płci....
Właśnie takie ja też czasem jem. Kupuje przeważnie w Rossmannie. Jeszcze lubię te batony "Dobra koloria" te zielone. Ona są w Lidlu. W składzie mają tylko daktyle i orzechy więc zdrowa przekąskaA suszone mogą być? Bo ja strasznie lubię zamiast np. czekolady.
@Bajaderka35 trzecia ciąża 33tydz i po co zaglądać????A to jak nie potrzebujesz to co innego bo ja to bym jajko zniosla nie widząc co wizytę na usg czy wszystko ok
Normalnie zazdro EhhhhJa nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Dziś tato zabrał mnie i mamę na spacer do Wisełki plażą, powiedział, że to Max 2 km było 6 km do ulicy. Myślałam, że się zapadnę na tej płazy do tego ten gorąc. Wracając wzięliśmy taxe bo bałam się, że urodzę tak mi brzuch ciągnęło w dół.
Przesyłam Wam mój widok sprzed domku
Zobacz załącznik 881093
ale pięknie, zazdroszczę...Ja nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Dziś tato zabrał mnie i mamę na spacer do Wisełki plażą, powiedział, że to Max 2 km było 6 km do ulicy. Myślałam, że się zapadnę na tej płazy do tego ten gorąc. Wracając wzięliśmy taxe bo bałam się, że urodzę tak mi brzuch ciągnęło w dół.
Zobacz załącznik 881093
Ja nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Zobacz załącznik 881093
Ależ ci zazdroszczęJa nadal siedzę w lesie na skarpie z pięknym widokiem i bez zasięgu . Ale codziennie jeździmy do Międzyzdrojów na obiad to korzystam i Was podczytuje ale jak na złość jesteście mega aktywne i czasu starczy mi na przeczytanie ale już nie mam na odpisywanie.
Zobacz załącznik 881093