reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O proszę. Moja doula raczej odradzala Gliwice. To jest chyba ostatni szpital na Śląsku, gdzie są jeszcze wieloosobowe sale porodowe.
Tak jest 5 sal jednoosobowych z łazienkami, 2 sale dwuosobowe z łazienkami, 5 sal dwuosobowych bez łazienek, 1 sala trzyosobowa bez łazienki. Plus jeszcze te same pojedyncze płatne. Myślę że warunki są jak najbardziej. A sama myśl że gdyby coś było nie tak i trza byłoby jechać gdzieś karetka napędza mnie strachem więc te 2 dni w takich warunkach są zdecydowanie znośne. :happy2:

reklama
No i teraz sie usmiejecie. Bylam dzisiaj w swiecie dziecka i dostalam oczoplonsu totalnego. Chcialam kupowac i kupowac. Nawet nie wiedzialam, ze sa takie sklepy ze wszystkim ;)
A swoja drogo krotkie wyjscie z domu i przez dwie godziny nie mozna Was nadrobic. Cos tam chcialam odpowiedziec, ale zanim doczytalam do konca to juz zapomnialam co madrego moglam dodac ;).
Generalnie piszecie, ze wasze dzieci takie duze, a moj maly :(.

Tak jest 5 sal jednoosobowych z łazienkami, 2 sale dwuosobowe z łazienkami, 5 sal dwuosobowych bez łazienek, 1 sala trzyosobowa bez łazienki. Plus jeszcze te same pojedyncze płatne. Myślę że warunki są jak najbardziej. A sama myśl że gdyby coś było nie tak i trza byłoby jechać gdzieś karetka napędza mnie strachem więc te 2 dni w takich warunkach są zdecydowanie znośne. :happy2:
Pomyliłam z Pyskowicami, wybacz ;) ale sale bez łazienek przemyśl [emoji14]

Pomyliłam z Pyskowicami, wybacz ;) ale sale bez łazienek przemyśl [emoji14]
U nas w szpitalu też są sale bez łazienki :/ jak sie nie uda trafić na taką z łazienką to będę kląć. Ale o żadnym z pobliskich szpitali nie piszą że jest idealny, więc niech już będzie ten skoro niby jest znośny a przynajmniej bardzo blisko.

U nas w szpitalu też są sale bez łazienki :/ jak sie nie uda trafić na taką z łazienką to będę kląć. Ale o żadnym z pobliskich szpitali nie piszą że jest idealny, więc niech już będzie ten skoro niby jest znośny a przynajmniej bardzo blisko.
Jak rodziłam 9 lat temu to w moim szpitalu nie było sal z łazienką.
Teraz porobione remonty i są...ale szczerze mówiąc sama nie wiem...

ta łazienka na korytarzu powodowała że człowiek po CC zgięty w pół chcia czy nie chciał zaczynał ruszać się.a najgorzej po cc to spocząć na laurach...

Zawsze są plusy i minusy

reklama
Do góry