reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

O proszę. Moja doula raczej odradzala Gliwice. To jest chyba ostatni szpital na Śląsku, gdzie są jeszcze wieloosobowe sale porodowe.
Tak jest 5 sal jednoosobowych z łazienkami, 2 sale dwuosobowe z łazienkami, 5 sal dwuosobowych bez łazienek, 1 sala trzyosobowa bez łazienki. Plus jeszcze te same pojedyncze płatne. Myślę że warunki są jak najbardziej. A sama myśl że gdyby coś było nie tak i trza byłoby jechać gdzieś karetka napędza mnie strachem więc te 2 dni w takich warunkach są zdecydowanie znośne. :happy2:

reklama
No i teraz sie usmiejecie. Bylam dzisiaj w swiecie dziecka i dostalam oczoplonsu totalnego. Chcialam kupowac i kupowac. Nawet nie wiedzialam, ze sa takie sklepy ze wszystkim ;)
A swoja drogo krotkie wyjscie z domu i przez dwie godziny nie mozna Was nadrobic. Cos tam chcialam odpowiedziec, ale zanim doczytalam do konca to juz zapomnialam co madrego moglam dodac ;).
Generalnie piszecie, ze wasze dzieci takie duze, a moj maly :(.

Tak jest 5 sal jednoosobowych z łazienkami, 2 sale dwuosobowe z łazienkami, 5 sal dwuosobowych bez łazienek, 1 sala trzyosobowa bez łazienki. Plus jeszcze te same pojedyncze płatne. Myślę że warunki są jak najbardziej. A sama myśl że gdyby coś było nie tak i trza byłoby jechać gdzieś karetka napędza mnie strachem więc te 2 dni w takich warunkach są zdecydowanie znośne. :happy2:
Pomyliłam z Pyskowicami, wybacz ;) ale sale bez łazienek przemyśl [emoji14]

Pomyliłam z Pyskowicami, wybacz ;) ale sale bez łazienek przemyśl [emoji14]
U nas w szpitalu też są sale bez łazienki :/ jak sie nie uda trafić na taką z łazienką to będę kląć. Ale o żadnym z pobliskich szpitali nie piszą że jest idealny, więc niech już będzie ten skoro niby jest znośny a przynajmniej bardzo blisko.

U nas w szpitalu też są sale bez łazienki :/ jak sie nie uda trafić na taką z łazienką to będę kląć. Ale o żadnym z pobliskich szpitali nie piszą że jest idealny, więc niech już będzie ten skoro niby jest znośny a przynajmniej bardzo blisko.
Jak rodziłam 9 lat temu to w moim szpitalu nie było sal z łazienką.
Teraz porobione remonty i są...ale szczerze mówiąc sama nie wiem...

ta łazienka na korytarzu powodowała że człowiek po CC zgięty w pół chcia czy nie chciał zaczynał ruszać się.a najgorzej po cc to spocząć na laurach...

Zawsze są plusy i minusy

reklama
Do góry