reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Starsze też długo nie pokazywały się....
A patrząc na charakterki jakie mają teraz.... To no cóż....

A serio to ja miałam dwa USG. Na pierwszym za wcześnie było mówić o płci.na drugim pan dr niestety widział tylko posladeczki.....
Trzecie może po tej wizycie 06.08 będziemy robić a może dopiero w szpitalu przed CC
Okaże się co dr powie
Dwa usg na całą ciaze?? Dobrze zrozumiałam??

To, co zawsze należy robić - zdrowo jeść, nie palić nosić odpowiednio dopasowane biustonosze. To ciąża sprawia, że piersi się zmieniają, a badania dowodzą, że im dłuższe karmienie, tym lepsza kondycja piersi ;)

Popieram. Karmilam naprawdę długo, nie miałam 18 lat, a cycki wrocily do normy sprzed. Fakt, ze staniki często zmieniłam, tzn jak się rozmiar zmienił. Uwazam, ze natura to natura. Jak się jej zaufa to wynagradza..

Popieram. Karmilam naprawdę długo, nie miałam 18 lat, a cycki wrocily do normy sprzed. Fakt, ze staniki często zmieniłam, tzn jak się rozmiar zmienił. Uwazam, ze natura to natura. Jak się jej zaufa to wynagradza..
No jak się też ćwiczy to cycki fajne... moje flaczki ale bez przesady.

Dziewczyny mam takie pytanie, zwłaszcza do tych, które juz rodziły. Przypuszczam, że ten temat był juz poruszany ale łatwiej będzie zapytać niż przekopywać 2600 stron forum.
Do rzeczy... Miałam dzisiaj robione USG i moja gin wyliczyła, że mały wazy juz jakies 3 kg a jestem w 34 tc. I szczerze mówiąc trochę mnie to przeraziło o_O bo chciałabym rodzic sn. Gin mnie uspokajała że teraz będzie już wolniej rósł ale jakos średnio chce mi sie wierzyć. Dodam, ze na ostatnim usg 4 tyg temu ważył 1800g. Dlatego zastanawiam się jak często zdarzają się błędy w pomiarach i jak duże ;)
SA błędy w poprzednich ciąży syn miał być mały i w ogóle 3kg a urodził się 4kg więc szok dobrze ze miałem cesarke

reklama
Do góry