A probowałaś z gorgonzolą?Rozpuszczony ser rocpol z odrobiną śmietany 30 pycha polać podsmazone polędwiczki ale takie wiesz miękkie, dobre
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Dwa usg na całą ciaze?? Dobrze zrozumiałam??Starsze też długo nie pokazywały się....
A patrząc na charakterki jakie mają teraz.... To no cóż....
A serio to ja miałam dwa USG. Na pierwszym za wcześnie było mówić o płci.na drugim pan dr niestety widział tylko posladeczki.....
Trzecie może po tej wizycie 06.08 będziemy robić a może dopiero w szpitalu przed CC
Okaże się co dr powie
Mama7
To, co zawsze należy robić - zdrowo jeść, nie palić nosić odpowiednio dopasowane biustonosze. To ciąża sprawia, że piersi się zmieniają, a badania dowodzą, że im dłuższe karmienie, tym lepsza kondycja piersi
Popieram. Karmilam naprawdę długo, nie miałam 18 lat, a cycki wrocily do normy sprzed. Fakt, ze staniki często zmieniłam, tzn jak się rozmiar zmienił. Uwazam, ze natura to natura. Jak się jej zaufa to wynagradza..
No ja na całą mam 3. Jest kolo 12 potem 20/24 potem 28/32 i ew. jeszcze po 36 inaczej zapewne jak masz NFZ w prywatnej poradni z podpisanymi umowami inaczej jak w przychodni rejonowejDwa usg na całą ciaze?? Dobrze zrozumiałam??
U
użytkownik 180176
Gość
Mnie pomaga tylko zimną woda.Proszę o wsparcie.... moje drogie jak radzicie sobie z opuchlizną ? Oraz jakiego producenta wózków polecacie?
No jak się też ćwiczy to cycki fajne... moje flaczki ale bez przesady.Popieram. Karmilam naprawdę długo, nie miałam 18 lat, a cycki wrocily do normy sprzed. Fakt, ze staniki często zmieniłam, tzn jak się rozmiar zmienił. Uwazam, ze natura to natura. Jak się jej zaufa to wynagradza..
Mama7
Super. To będziecie mały dzieciaczki w podobnym wieku. A chłopca czy dziewczynke? Jeśli blisko mieszkacie to akurat na spacerki..O, moja kuzynka właśnie urodziła. 2 tygodnie przed terminem
18grudzien
SA błędy w poprzednich ciąży syn miał być mały i w ogóle 3kg a urodził się 4kg więc szok dobrze ze miałem cesarkeDziewczyny mam takie pytanie, zwłaszcza do tych, które juz rodziły. Przypuszczam, że ten temat był juz poruszany ale łatwiej będzie zapytać niż przekopywać 2600 stron forum.
Do rzeczy... Miałam dzisiaj robione USG i moja gin wyliczyła, że mały wazy juz jakies 3 kg a jestem w 34 tc. I szczerze mówiąc trochę mnie to przeraziło bo chciałabym rodzic sn. Gin mnie uspokajała że teraz będzie już wolniej rósł ale jakos średnio chce mi sie wierzyć. Dodam, ze na ostatnim usg 4 tyg temu ważył 1800g. Dlatego zastanawiam się jak często zdarzają się błędy w pomiarach i jak duże
A mnie dziś na tę spuchniętą dłoń dziś mega chłodna kąpiel momentalnie pomogła także chyba coś w tym jest.Mnie pomaga tylko zimną woda.
reklama
18grudzien
Próbowałam też może być dla mnie te dwa sery są bardzo podobne oczywiście uwielbiam jeA probowałaś z gorgonzolą?