reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To chyba nie chodzi o model tylko o sklep. W innym sklepie gdzie ogladalam byl dostapny od reki, ale tu 350 zl taniej na wozku z fotelikiem to wolalam poczekac, bo mi sie nie spieszy :) wozek cybex balios s i fotelik cybex aton m
Czy możesz napisać (jeżeli nie to rozumiem [emoji846]) ile płacisz za zestaw? My bierzemy w sklepie u Malucha na Allegro (w stacjonarnym mamy drożej) i wyjdzie nam 2 600 zł bez kilku złotówek.

reklama
Szczerze, jako, że jestem sprzedawcą powiem tylko, że coś takiego jest bardzo nie fair i to właśnie sprawia, że niektóre sklepy zaczęły pobierać opłaty za przymiarki. W większości sklepów spokojnie można negocjować cenę i się dogadać, ale takie "tu se poprzymierzam, ktoś mi zaniesie 5 foteli do samochodu, nauczy jak montować, a potem se zamowie w necie, bo oszczedze dwie dychy" jest mało fajne :/
Ania jako sprzedawca poradź mi proszę co mam zrobić w sytuacji gdy w naszym mieście mamy autoryzowany sklep Cybexa jednak za każdym razem gdy jesteśmy tam z wizytą aby właśnie wziąć fotelik do przymiarki za kasa stoi jakąś pani w zastępstwie i mowi że nie ma pojęcia o montowaniu fotelików do cholery... Właściciel ciągle gdzieś biega. Ma o kilkadziesiąt złotych droższy fotelik niż w sklepie internetowym. Czy biorąc balios s i aton m jest szansa coś wytargowac? Zdarzało się to u Ciebie?

Szczerze, jako, że jestem sprzedawcą powiem tylko, że coś takiego jest bardzo nie fair i to właśnie sprawia, że niektóre sklepy zaczęły pobierać opłaty za przymiarki. W większości sklepów spokojnie można negocjować cenę i się dogadać, ale takie "tu se poprzymierzam, ktoś mi zaniesie 5 foteli do samochodu, nauczy jak montować, a potem se zamowie w necie, bo oszczedze dwie dychy" jest mało fajne :/
Wiem, że to nie fair. Ale np. Ty jako sprzedawca na pewno możesz kupić ze zniżką to czemu ja nie mogę? ;) Z chęcią zapłacę tych kilka zlotych za możliwość przymiarki. Ale jeśli zobacze że cena jest zbytnio wywindowana, a nie będą chcieli zejść to nie kupię stacjonarnie, no nie ma głupich.

W każdej branży gdzie sprzedaż dubluje się w internecie jest ten problem. Sklep w którym pracuje, tak samo- multibrand wiele Marek drogich i popularnych. Ludzie przychodzą, przymierzają ( często przy tych przymiarkach brudzą rzeczy) po czym kupują sobie taniej online, albo nawet nie taniej. Ale jak zalando daje 100 dni na zwrot a my ,, tylko" 30... dlatego wiem jak ważna jest obsługa, by ten klient jednak kupił u nas- bo dobry sprzedawca potrafi przekonać kogoś by kupił jednak stacjonarnie, ale o takich sprzedawców z pasją ciężko :(

Ania jako sprzedawca poradź mi proszę co mam zrobić w sytuacji gdy w naszym mieście mamy autoryzowany sklep Cybexa jednak za każdym razem gdy jesteśmy tam z wizytą aby właśnie wziąć fotelik do przymiarki za kasa stoi jakąś pani w zastępstwie i mowi że nie ma pojęcia o montowaniu fotelików do cholery... Właściciel ciągle gdzieś biega. Ma o kilkadziesiąt złotych droższy fotelik niż w sklepie internetowym. Czy biorąc balios s i aton m jest szansa coś wytargowac? Zdarzało się to u Ciebie?
Na pewno jest szansa wytargować ;) 7% myślę, że zjedziecie ;) a pani zapytaj kiedy dokładnie jest ktos, kto się zna (btw. i tak dobrze, że pani sie przyznaje ze się nie zna :p). Albo zadzwoń i się umów na konkretną godzinę.

Zależy jaki wózek bierzesz. Do baliosa S trzeba dokupić adaptery, do reszty są w zestawie.
Balios s ma male kola chcemy wziac balios M
Pracujesz w wozkach itp? To prosze doradz mi jak z tym cybexem? Fajna rama itp nie ma problemu z przekladaniem fotelik spacerowka i nie trzeba adapterow do aton 5?

Co do tego mierzenia fotelika to u nas akurat konieczność, bo jedno z aut jest nietypowe. Tylne siedzenia są tak profilowane, że nawet nie wiem, czy czasami nie okaże się, że fotelik może być tylko z przodu :( Ale najpierw samochód musi dojechać sklepu, a żeby to zrobić to muszą ją poskręcać do końca, tyle dobrego, że chociaż silnik z powrotem pod maską a nie obok... Nie wiem ile zaśpiewają mi w sklepie za komplet wózek + wybrany fotelik i adaptery. Jak za dużo to jednak strzelę focha i będe zamawiać z internetu. Bo przymiarka pewnie płatna.

Hej napisz mi proszę ile placiść za woczekiwania fotelik i w jakim sklepie
My też chcemy cybexa tylko ze balios M bo ma większe koła od S i fotelik aton 5
Będę wdzięczna za odp bo szukamy gdzie naj5aniej
Sklep bejbolandia legionowo, najlepiej zadzwonic i zapytac go jaka cene oferuje, tam wlasciciel sam sprzedaje i mozna negocjowac, nam dal gratis adaptery do fotelika i fotelik mamy dostac aton m, a zamawialismy aton 5, ale to powiedzial ze w ramach rekompensaty za czas oczekiwania da nam drozszy. Dzisiaj mam go odebrac, wiec zobaczymy. Ma tez konto na allegro widzialam, ale nie wszystkie wozki ma wystawione tam, a zamowic chyba mozna kazdy model u niego. Cena za wozek 1800 zl, fotelik 450 zl

reklama
Balios s ma male kola chcemy wziac balios M
Pracujesz w wozkach itp? To prosze doradz mi jak z tym cybexem? Fajna rama itp nie ma problemu z przekladaniem fotelik spacerowka i nie trzeba adapterow do aton 5?
Nie ma problemów, adapterów nie trzeba, tylko jak dla mnie to bardzo twardy wózek, ale to kwestia już indywidualna ;)

Do góry