reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No wiec wlasnie wyglada cudnie .. ale z twgo co sie dopytalam wlascicielek bialej ramy non stop szmatka i pucu pucu bo wszystko widac
Ale wozek wyglada cudnie ♡ yhh czarnego cybexa chyba wezmiemy balios M bierze ktos albo moze cos o nim napisac? My sie wahamy ...za duzy wybor chyba gdzie zamawiacie wozki foteliki? W sklwpie stacjonarnym czy w necie??? Polecacie jakies sklepy internetowe tanie i spraqdzone???

Szukam tez namiarow na kogos kto tanio i fqjnie szyje kocyki rozki itp z tej bawelny minky polećcie mi kogos :* :*:-)
Ja kocyk, rożek, poduszke, kokon,motylka itd zamawiałam u takiej babeczki na Facebooku Pluszakowo, polecam :-)

reklama
Dziewczyny o ile wózki można śmiało przez internet zamawiać, nie powinno się tego robić z fotelikiem. Fotelik TRZEBA przymierzyć do samochodu. To bardzo ważne, to sprzęt, ktory może uratować życie naszego dziecka. Nie radzę też tych fotelików z zestawów 3w1 (chyba, że mówimy o wózkach, które w zestawach mają bezpieczne foteliki, ale polskie marki nie mają). To na prawdę bardzo, bardzo ważne.

Dziewczyny o ile wózki można śmiało przez internet zamawiać, nie powinno się tego robić z fotelikiem. Fotelik TRZEBA przymierzyć do samochodu. To bardzo ważne, to sprzęt, ktory może uratować życie naszego dziecka. Nie radzę też tych fotelików z zestawów 3w1 (chyba, że mówimy o wózkach, które w zestawach mają bezpieczne foteliki, ale polskie marki nie mają). To na prawdę bardzo, bardzo ważne.
Zawsze można przymierzyć w sklepie stacjonarnym i zamówić tam gdzie jest taniej ;)

Ja chcę wózek adamex z którymś z fotelików cybex, tylko jeszcze nie podjęliśmy decyzji z którym

STARAnia dokladnie. My kupujemy nowy fotelik cybex aton 5 . Z tego co czytalismy w rankingach jest najlepsza opcja dorownuje tym z isofixem a cena jest znosma bo 470zl. Myslelismy tez nad besafe mamy taki ale dla nast.grupy wiekowej i jest rewelcyjny ale przy zakupie wozka cybex razem z tym fotelikow chyba nie trzrba juz tych adapterow itp

Zawsze można przymierzyć w sklepie stacjonarnym i zamówić tam gdzie jest taniej ;)

Ja chcę wózek adamex z którymś z fotelików cybex, tylko jeszcze nie podjęliśmy decyzji z którym
Szczerze, jako, że jestem sprzedawcą powiem tylko, że coś takiego jest bardzo nie fair i to właśnie sprawia, że niektóre sklepy zaczęły pobierać opłaty za przymiarki. W większości sklepów spokojnie można negocjować cenę i się dogadać, ale takie "tu se poprzymierzam, ktoś mi zaniesie 5 foteli do samochodu, nauczy jak montować, a potem se zamowie w necie, bo oszczedze dwie dychy" jest mało fajne :/

STARAnia dokladnie. My kupujemy nowy fotelik cybex aton 5 . Z tego co czytalismy w rankingach jest najlepsza opcja dorownuje tym z isofixem a cena jest znosma bo 470zl. Myslelismy tez nad besafe mamy taki ale dla nast.grupy wiekowej i jest rewelcyjny ale przy zakupie wozka cybex razem z tym fotelikow chyba nie trzrba juz tych adapterow itp
Zależy jaki wózek bierzesz. Do baliosa S trzeba dokupić adaptery, do reszty są w zestawie.

reklama
Witam się i ja :)Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D

My też kupiliśmy wózek na czarnym stelażu, bo nam się taki podobał, dopiero w domu refleksja czy to będzie praktyczne ... :) kompletny brak doświadczenia, wszystko wyjdzie "w praniu", ale skoro został poruszony temat to może ktoś z doświadczeniem się wypowie ? :)

Do góry