Kala07
Fanka BB :)
W sensie anortyzatory ma kiepskie czy co?Nie ma problemów, adapterów nie trzeba, tylko jak dla mnie to bardzo twardy wózek, ale to kwestia już indywidualna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie anortyzatory ma kiepskie czy co?Nie ma problemów, adapterów nie trzeba, tylko jak dla mnie to bardzo twardy wózek, ale to kwestia już indywidualna
Ale to do cybexa balios M i fotelika aton 5 jest potrzebny adapter?Asaptery osobno sie kupuje do cybexa chyba, ze dadza gratis
To Cię w błąd wprowadzili i to ostryAton 5 chyba jest 100-150 tanszy niz aton m i ponoc niczym sie nie roznia poza tym, ze aton m ma wlasnie testy a aton 5 nie, tak nam w sklepie tlumaczyli
Z tego co wyczytalismy w rankingach wlasnie aton 5 mial testy aton m nawet nie ogladalam... wiec nie wiemAton 5 chyba jest 100-150 tanszy niz aton m i ponoc niczym sie nie roznia poza tym, ze aton m ma wlasnie testy a aton 5 nie, tak nam w sklepie tlumaczyli
Prawie jej brakW sensie anortyzatory ma kiepskie czy co?
Jest potrzebny adapter, ale to ten sam co do gondoli. NIE DOKUPUJE SIE. Tylko do baliosa S.Ale to do cybexa balios M i fotelika aton 5 jest potrzebny adapter?
Myslalam ze nie ze wchodzi od razu klik i gotowe???
tzn. czym się różni aton 5 od aton m? i który wg Ciebie jest lepszy? bo anton m jest droższy, to już nie wiem sama... on mi zasugerował, że da mi aton m a ja zamawiałam aton 5, to jeżeli aton 5 jest lepszy to powiem mu, że chcę ten i jużTo Cię w błąd wprowadzili i to ostry
byłyśmy na spotkaniu ws dofinansowania, ale u nas to nie wchodzi w grę bo jesteśmy na terenie różnych powiatów i trzeba być zarejestrowanym jako bezrobotny przynajmniej 4 mce, co w naszym przypadku jest nieopłacalne. są z unii też pożyczki na preferencyjnych warunkach. oprócz tego zależy od regionu są jeszcze jakieś regionalne pomoce, ale to musisz się dowiedzieć u siebie w punkcie fundusy unijnych albo w urzędzieOk
A staracie się o dofinansowanie z UE albo Urzed Pracy?
Mam kilka pomysłów ale bardzo boję się ryzyka .
No ale też wiem że kto nie ryzykuje , szampana nie piję.
chodziło mi o cybex s, że są potrzebne adapretyAle to do cybexa balios M i fotelika aton 5 jest potrzebny adapter?
Myslalam ze nie ze wchodzi od razu klik i gotowe???