reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)

Trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości :)

reklama
Czasami sobie myślę że jakby mi wyszła ta cukrzyca musiałabym się ogarnąć i waga stałaby w miejscu. A tak samemu to już gorzej.
Też miewam takie przemyślenia :/ dopóki nie usłyszę że mam czegoś nie robić, bo zaszkodzę dziecku to mam duży problem, żeby dla samej siebie znaleźć tyle chęci i siły żeby się poprawić.

No u Nas pada co jakiś czas i tak powietrze jesienią bardziej tzn. początkiem jesieni pachnie. Jak zamykam oczy mózg przywołuje obrazy z moich rozpoczęć roku ;)
Wcale mi się nie wydaje że są wakacje... nie żebym narzekała... dla mnie personalnie taka pogoda do porodu może być ;)
Mi to absolutnie nie pasuje. Często muszę wychodzic z domu na zakupy albo z psem, albo dla przyjemności na spacer po lesie, nad morzem albo nad jakimś jeziorkiem i taka zgniła pogoda to tylko ryzyko przeziębienia :/ a w piątek to już po prostu MUSI być cieplej, bo nie chce mi się nakładać kurtki na sukienkę ślubną ;(

Dzień dobry ;)
Witam z pozycji horyzontalnej, córcia w przedszkolu, a ja zdarzyłam już dostawke do łóżka zamówić. Pobyt w szpitalu mnie zmobilizował, Miłosz musi mieć gdzie spać ;)

Też miewam takie przemyślenia :/ dopóki nie usłyszę że mam czegoś nie robić, bo zaszkodzę dziecku to mam duży problem, żeby dla samej siebie znaleźć tyle chęci i siły żeby się poprawić.

Mi to absolutnie nie pasuje. Często muszę wychodzic z domu na zakupy albo z psem, albo dla przyjemności na spacer po lesie, nad morzem albo nad jakimś jeziorkiem i taka zgniła pogoda to tylko ryzyko przeziębienia :/ a w piątek to już po prostu MUSI być cieplej, bo nie chce mi się nakładać kurtki na sukienkę ślubną ;(
Mnie tez ta pogoda dobija wole slonce i upal uwierzcie ...spacer do lasu ...nad wode basen byle nie w domu
W piatek masz slub gratulacje !!!!
Moj M od czwartku zaczyna urlop wiec pogoda musi byc piekna :-))))

Od wczoraj rana boli mnje gardlo.. :-/ przez cala coazr nie mialam nawet kataru a tu teraz taka gula w gardle ...yh wczoraj po tym folgowaniu z lodami itp ciezko wieczorem brzuch duzy w nocy sie budzilam ...mam nauczke :-( jutro wizyta kontrola u diabetologa .. stresss

Witam się i ja :)
Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)
Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)
Ja zaszalalam ostatnuo w pepco po 2.99 polspiochy sliczne spioszko po 14zl takie z welurku ... w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...
Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D

w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...
Też zamawiamy w przyszły weekend :)
Mnie tez ta pogoda dobija wole slonce i upal uwierzcie ...spacer do lasu ...nad wode basen byle nie w domu
W piatek masz slub gratulacje !!!!
Moj M od czwartku zaczyna urlop wiec pogoda musi byc piekna :-))))
Dziękuję! :)
Od wczoraj rana boli mnje gardlo.. :-/ przez cala coazr nie mialam nawet kataru a tu teraz taka gula w gardle ...yh wczoraj po tym folgowaniu z lodami itp ciezko wieczorem brzuch duzy w nocy sie budzilam ...mam nauczke :-( jutro wizyta kontrola u diabetologa .. stresss
Na ból gardła pomagała mi tylko woda z solą :( to było straszne ale gardło przestawało boleć ;)
Witam się i ja :)Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D
Ja niby chce zamówić zestaw 3w1 z bobowozki, ale jako jedyni nie mają na liście kolorów akurat tego jednego koloru który ja chcę z czarnym stelażem. Napisałam do nich i mam nadzieję że ta wersja jednak będzie dostępna. Też nie chciałabym białej. I tą torbę przy ziemi obowiązkowo chce mieć ciemną, przecież jasna na pewno raz dwa i zaczęłaby straszyć.

Witam się i ja :)Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D
No wiec wlasnie wyglada cudnie .. ale z twgo co sie dopytalam wlascicielek bialej ramy non stop szmatka i pucu pucu bo wszystko widac
Ale wozek wyglada cudnie ♡ yhh czarnego cybexa chyba wezmiemy balios M bierze ktos albo moze cos o nim napisac? My sie wahamy ...za duzy wybor chyba gdzie zamawiacie wozki foteliki? W sklwpie stacjonarnym czy w necie??? Polecacie jakies sklepy internetowe tanie i spraqdzone???

Szukam tez namiarow na kogos kto tanio i fqjnie szyje kocyki rozki itp z tej bawelny minky polećcie mi kogos :* :*:-)

reklama
No wiec wlasnie wyglada cudnie .. ale z twgo co sie dopytalam wlascicielek bialej ramy non stop szmatka i pucu pucu bo wszystko widac
Ale wozek wyglada cudnie ♡ yhh czarnego cybexa chyba wezmiemy balios M bierze ktos albo moze cos o nim napisac? My sie wahamy ...za duzy wybor chyba gdzie zamawiacie wozki foteliki? W sklwpie stacjonarnym czy w necie??? Polecacie jakies sklepy internetowe tanie i spraqdzone???

Szukam tez namiarow na kogos kto tanio i fqjnie szyje kocyki rozki itp z tej bawelny minky polećcie mi kogos :* :*:-)
Hejka.
Ja po reklamie zamowilam caly komplet.na pluszakowo. Nie pamietam już która dziewczyna polecała. Podobno za tydzien zamówienie bedzie gotowe to wam przesle zdjecia.

Do góry