reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja przez to słodkie na nocy źle spałam, tysiąc razy się budziłam. Nigdy więcej.
Czasami sobie myślę że jakby mi wyszła ta cukrzyca musiałabym się ogarnąć i waga stałaby w miejscu. A tak samemu to już gorzej.
U nas fajny chłodek. 10 stopni teraz. Otworzyłam balkon i odpoczywam.

Ja przez to słodkie na nocy źle spałam, tysiąc razy się budziłam. Nigdy więcej.
Czasami sobie myślę że jakby mi wyszła ta cukrzyca musiałabym się ogarnąć i waga stałaby w miejscu. A tak samemu to już gorzej.
U nas fajny chłodek. 10 stopni teraz. Otworzyłam balkon i odpoczywam.
No u Nas pada co jakiś czas i tak powietrze jesienią bardziej tzn. początkiem jesieni pachnie. Jak zamykam oczy mózg przywołuje obrazy z moich rozpoczęć roku ;)
Wcale mi się nie wydaje że są wakacje... nie żebym narzekała... dla mnie personalnie taka pogoda do porodu może być ;) tylko dzieciaków szkoda.

A tak na marginesie DO MNIE NADAL NIE DOCIERA że będzie kolejny domownik... ostatnio widziałam takiego dwutygodniowego maluszka no cudo, ale jakoś nie ogarniam że takie cudo będę za 2m tulić.... Nie wiem czy zbyt długo czekałam na tę ciążę czy nastawiłam się że tylko dwoje i już nigdy więcej nic że tak to do mnie nie dociera...

Witam się z rana pije kawę córka mi robi do łóżka........ Nie wiem co dziś robić obiad mam z wczoraj pogoda ma się poprawić od jutra..... Narazie gnije w łóżku a dzieci się bawią w swoich pokojach..... Miłego dnia...... Seremida lada dzień będę zamawiać wózek normalnie nie mogę się doczekać

WRESZCIE spałam bez bólu. Żadnych bolesnych skurczy. Zaraz czmycham na badania i aż mnie ciekawość zżera jak ten mocz wyjdzie...
Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)

To chyba nie chodzi o model tylko o sklep. W innym sklepie gdzie ogladalam byl dostapny od reki, ale tu 350 zl taniej na wozku z fotelikiem to wolalam poczekac, bo mi sie nie spieszy :) wozek cybex balios s i fotelik cybex aton m
Hej napisz mi proszę ile placiść za woczekiwania fotelik i w jakim sklepie
My też chcemy cybexa tylko ze balios M bo ma większe koła od S i fotelik aton 5
Będę wdzięczna za odp bo szukamy gdzie naj5aniej

Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)
Trzymamy kciuki mooocno !!!!! Będzie wszystko dobrze !!!

Ja też czytam juz od wczoraj i się tracę co czytałam tyle tego OOOooo i ten tort co za torturynku ;-) ja zgrzeszylam wczoraj na maksa przy cukrzycy..2 ogromne gałki lodów ale takie mega ..jak 4 i jeszcze połowę loda od syna i męża ...jak na głodzie aż się trzęsą jak jadłam ... jeszcze dwa miesiące :-))

reklama
Ja zaszalalam ostatnuo w pepco po 2.99 polspiochy sliczne spioszko po 14zl takie z welurku ... w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...

Do góry