reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)

Trzymam kciuki za same pozytywne wiadomości :)

reklama
Czasami sobie myślę że jakby mi wyszła ta cukrzyca musiałabym się ogarnąć i waga stałaby w miejscu. A tak samemu to już gorzej.
Też miewam takie przemyślenia :/ dopóki nie usłyszę że mam czegoś nie robić, bo zaszkodzę dziecku to mam duży problem, żeby dla samej siebie znaleźć tyle chęci i siły żeby się poprawić.

No u Nas pada co jakiś czas i tak powietrze jesienią bardziej tzn. początkiem jesieni pachnie. Jak zamykam oczy mózg przywołuje obrazy z moich rozpoczęć roku ;)
Wcale mi się nie wydaje że są wakacje... nie żebym narzekała... dla mnie personalnie taka pogoda do porodu może być ;)
Mi to absolutnie nie pasuje. Często muszę wychodzic z domu na zakupy albo z psem, albo dla przyjemności na spacer po lesie, nad morzem albo nad jakimś jeziorkiem i taka zgniła pogoda to tylko ryzyko przeziębienia :/ a w piątek to już po prostu MUSI być cieplej, bo nie chce mi się nakładać kurtki na sukienkę ślubną ;(

Dzień dobry ;)
Witam z pozycji horyzontalnej, córcia w przedszkolu, a ja zdarzyłam już dostawke do łóżka zamówić. Pobyt w szpitalu mnie zmobilizował, Miłosz musi mieć gdzie spać ;)

Też miewam takie przemyślenia :/ dopóki nie usłyszę że mam czegoś nie robić, bo zaszkodzę dziecku to mam duży problem, żeby dla samej siebie znaleźć tyle chęci i siły żeby się poprawić.

Mi to absolutnie nie pasuje. Często muszę wychodzic z domu na zakupy albo z psem, albo dla przyjemności na spacer po lesie, nad morzem albo nad jakimś jeziorkiem i taka zgniła pogoda to tylko ryzyko przeziębienia :/ a w piątek to już po prostu MUSI być cieplej, bo nie chce mi się nakładać kurtki na sukienkę ślubną ;(
Mnie tez ta pogoda dobija wole slonce i upal uwierzcie ...spacer do lasu ...nad wode basen byle nie w domu
W piatek masz slub gratulacje !!!!
Moj M od czwartku zaczyna urlop wiec pogoda musi byc piekna :-))))

Od wczoraj rana boli mnje gardlo.. :-/ przez cala coazr nie mialam nawet kataru a tu teraz taka gula w gardle ...yh wczoraj po tym folgowaniu z lodami itp ciezko wieczorem brzuch duzy w nocy sie budzilam ...mam nauczke :-( jutro wizyta kontrola u diabetologa .. stresss

Witam się i ja :)
Powodzenia! :)

Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok :)
Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)
Ja zaszalalam ostatnuo w pepco po 2.99 polspiochy sliczne spioszko po 14zl takie z welurku ... w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...
Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D

w przyszly eeekend zamawiamy wozek i zawrot glowy chcemy cybexa fajny tez espiro next latwo zmienia sie gondole spacerowke ale ciezszy.. jaki wozek polecacie ladne sa tez takie bialutkie bebetto i tutek...
Też zamawiamy w przyszły weekend :)
Mnie tez ta pogoda dobija wole slonce i upal uwierzcie ...spacer do lasu ...nad wode basen byle nie w domu
W piatek masz slub gratulacje !!!!
Moj M od czwartku zaczyna urlop wiec pogoda musi byc piekna :-))))
Dziękuję! :)
Od wczoraj rana boli mnje gardlo.. :-/ przez cala coazr nie mialam nawet kataru a tu teraz taka gula w gardle ...yh wczoraj po tym folgowaniu z lodami itp ciezko wieczorem brzuch duzy w nocy sie budzilam ...mam nauczke :-( jutro wizyta kontrola u diabetologa .. stresss
Na ból gardła pomagała mi tylko woda z solą :( to było straszne ale gardło przestawało boleć ;)
Witam się i ja :)Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D
Ja niby chce zamówić zestaw 3w1 z bobowozki, ale jako jedyni nie mają na liście kolorów akurat tego jednego koloru który ja chcę z czarnym stelażem. Napisałam do nich i mam nadzieję że ta wersja jednak będzie dostępna. Też nie chciałabym białej. I tą torbę przy ziemi obowiązkowo chce mieć ciemną, przecież jasna na pewno raz dwa i zaczęłaby straszyć.

Witam się i ja :)Ta puszka wcale nie jest taka delikatna, więc pewnie nic się nie stało, ale trzeba uważać :)Ja biorę bebetto, ale na czarnej ramie, bo biała mnie przeraża z czyszczeniem :D
No wiec wlasnie wyglada cudnie .. ale z twgo co sie dopytalam wlascicielek bialej ramy non stop szmatka i pucu pucu bo wszystko widac
Ale wozek wyglada cudnie ♡ yhh czarnego cybexa chyba wezmiemy balios M bierze ktos albo moze cos o nim napisac? My sie wahamy ...za duzy wybor chyba gdzie zamawiacie wozki foteliki? W sklwpie stacjonarnym czy w necie??? Polecacie jakies sklepy internetowe tanie i spraqdzone???

Szukam tez namiarow na kogos kto tanio i fqjnie szyje kocyki rozki itp z tej bawelny minky polećcie mi kogos :* :*:-)

reklama
No wiec wlasnie wyglada cudnie .. ale z twgo co sie dopytalam wlascicielek bialej ramy non stop szmatka i pucu pucu bo wszystko widac
Ale wozek wyglada cudnie ♡ yhh czarnego cybexa chyba wezmiemy balios M bierze ktos albo moze cos o nim napisac? My sie wahamy ...za duzy wybor chyba gdzie zamawiacie wozki foteliki? W sklwpie stacjonarnym czy w necie??? Polecacie jakies sklepy internetowe tanie i spraqdzone???

Szukam tez namiarow na kogos kto tanio i fqjnie szyje kocyki rozki itp z tej bawelny minky polećcie mi kogos :* :*:-)
Hejka.
Ja po reklamie zamowilam caly komplet.na pluszakowo. Nie pamietam już która dziewczyna polecała. Podobno za tydzien zamówienie bedzie gotowe to wam przesle zdjecia.

Do góry