Mnie to zastanawia jak one to czują.... bo nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności...U mnie to samo zawsze
Boszszsz ale mam armagedon w tych jelitach....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie to zastanawia jak one to czują.... bo nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności...U mnie to samo zawsze
Bo na filmikach to nawet połowy nie widać z tego, co jest na serioChciałam sfilmować smroda bo czuje jak hopsa i widzę ale na filmie tego aż tak nie widać... wredny po matce no..
Mnie to zastanawia jak one to czują.... bo nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności...
Boszszsz ale mam armagedon w tych jelitach....
Mi wydaje się, że po prostu w momencie kiedy włączam nagrywanie mimo woli nieruchomieję i bardziej płytko oddycham, a przez to dziecko też "truchleje", bo nie wie co się mama tak spina.Bo na filmikach to nawet połowy nie widać z tego, co jest na serio
Właśnie za dużo jest minusów, cena szalona jak na polskie realia, a korzyści stoją pod sporym znakiem zapytania :/Witam się
Warto też poczytać komentarze ludzi na temat krwi pępowinowej, dużo można się dowiedzieć. Mnie to wygląda jak mocne naciąganie na kasę i to na siłę. Często ludzie piszą, że zebrana krew starczy dla małego dziecka, bo jest jej tylko tyle, a dla starszego już nie starczy.
Ja też dużo o tym czytałam i przeglądałam oferty cenowe i na prawdę jest to mega drogie przynajmniej dla mnie i tak na prawdę też mi się wydaje że to naciągane na kasę.Witam się
Warto też poczytać komentarze ludzi na temat krwi pępowinowej, dużo można się dowiedzieć. Mnie to wygląda jak mocne naciąganie na kasę i to na siłę. Często ludzie piszą, że zebrana krew starczy dla małego dziecka, bo jest jej tylko tyle, a dla starszego już nie starczy.
Oglądałam ostatnio program gdzie lekarz się wypowiadał na temat korzyści i wszystko jest tak palcem po wodzie pisane . Niby są korzyści ale nikt tego naukowo nie udowodnił .Właśnie za dużo jest minusów, cena szalona jak na polskie realia, a korzyści stoją pod sporym znakiem zapytania :/