reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@RooibosGirl ale żeby w sznurze była krew, trzeba pępowinę odciac zanim ustanie tetnienie, a to sprawia, że do dziecka trafia nawet 30% mniej krwi, niż powinno. To z kolei wpływa na stan zdrowia dziecka i zwiększa ryzyko wystąpienia anemii.

Mnie to zastanawia jak one to czują.... bo nie wierzę w aż takie zbiegi okoliczności...

Boszszsz ale mam armagedon w tych jelitach....

Bo na filmikach to nawet połowy nie widać z tego, co jest na serio :p
Mi wydaje się, że po prostu w momencie kiedy włączam nagrywanie mimo woli nieruchomieję i bardziej płytko oddycham, a przez to dziecko też "truchleje", bo nie wie co się mama tak spina.

Witam się :)
Warto też poczytać komentarze ludzi na temat krwi pępowinowej, dużo można się dowiedzieć. Mnie to wygląda jak mocne naciąganie na kasę i to na siłę. Często ludzie piszą, że zebrana krew starczy dla małego dziecka, bo jest jej tylko tyle, a dla starszego już nie starczy.

Warto też poczytać komentarze ludzi na temat krwi pępowinowej, dużo można się dowiedzieć. Mnie to wygląda jak mocne naciąganie na kasę i to na siłę. Często ludzie piszą, że zebrana krew starczy dla małego dziecka, bo jest jej tylko tyle, a dla starszego już nie starczy.
Właśnie za dużo jest minusów, cena szalona jak na polskie realia, a korzyści stoją pod sporym znakiem zapytania :/

Ja też dużo o tym czytałam i przeglądałam oferty cenowe i na prawdę jest to mega drogie przynajmniej dla mnie i tak na prawdę też mi się wydaje że to naciągane na kasę.

Co do kosmetyków to ja zamierzam kupić mydełko bambino bądź jakiś płyn do kąpieli z ziajki i ewentualnie oliwkę i myślę że to wystarczy na sam początek :)

reklama
A to mój bebzunek ;)
IMG_20180614_113709.jpg

Załączniki

• IMG_20180614_113709.jpg
    IMG_20180614_113709.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 347
Do góry