Annar05
Fanka BB :)
Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440Moja lekarz twierdzi przeciwnie. Że to ma duże znaczenie. I mąż urodził się 4150 a syn 4175..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440Moja lekarz twierdzi przeciwnie. Że to ma duże znaczenie. I mąż urodził się 4150 a syn 4175..
Co do Energylandi mieszkam od niej w prostej linii z 4 km. Jeśli wybierasz się w wakacje to zdecydowanie początek tygodnia, ale zdcydowanie polecam po za sezonem. Bo więcej przedmiocie w kolejkach do karuzeli niż się tym nacieszycie.My z mężem chcemy przede wszystkim koniec roku szkolnego bo Nas zwyczajnie wymęczył młodszy i jego rąbnięta wychowawczyni po całości. W ogóle coś mnie skurcze męczą dziś podejrzewam jelita bo zjadłam obiad w pośpiechu i mam za swoje ale pewnie no-spę na noc walnę.
Miki też dziś mam wrażenie zamulony. Niby fika ale mniej - rzadziej niż jak ja się dobrze czuję.
Na wakacje chcieliśmy zahaczyć o ENERGYLANDIĘ no ale co by mi po niej było w 7/8 msc ciąży
Sliczna dzidzia super, że wszystko ok.....Ja już po połówkowych uff, odetchnęłam z ulga, wszystko ok na szczęście!;-) Czaruś został Czarusiem i pokazywał swą męskość w całej okazałości miałam Wam powiedziec, jaka waga, ale lekarz nic nie mówił, a ja sobie o tym przypomniałam, jak wyszliśmy. Młody fikał jak szalony, lekarz mówi, że się niezle namęczył, żeby wszystko pomierzyć nogi na głowie i buźka zasłaniała :-) załączam fotkę
Zobacz załącznik 857320
A widzisz to cenna informacja. Może jakoś w 2019 po wakacjach...Co do Energylandi mieszkam od niej w prostej linii z 4 km. Jeśli wybierasz się w wakacje to zdecydowanie początek tygodnia, ale zdcydowanie polecam po za sezonem. Bo więcej przedmiocie w kolejkach do karuzeli niż się tym nacieszycie.
A już myślałam że mam migrenowe wsparcie, A niestety w ciąży tylko paracetamolZwykły ból głowy ta pogoda jakąś dziwna bo wczoraj upał pięknie a dziś 10stopni szaro, buro i zimno pewnie przez te pogodę źle się czułam, ale już jest ok apap podzialal
Moje dzieci , urodziłam równe 10 dni przed terminem oboje ...Ja urodziłam się 4100 ,a mój syn 4150...tatuś był malutki 3100 ,a córcia 3440
Ja miewam migreny poza ciążą w ciąży typowej nie miałam ale ze 3x ból głowy zbliżony.A już myślałam że mam migrenowe wsparcie, A niestety w ciąży tylko paracetamol
To wspaniale, Że wszystko ok. Kolejny przystojniak rośnieJa już po połówkowych uff, odetchnęłam z ulga, wszystko ok na szczęście!;-) Czaruś został Czarusiem i pokazywał swą męskość w całej okazałości miałam Wam powiedziec, jaka waga, ale lekarz nic nie mówił, a ja sobie o tym przypomniałam, jak wyszliśmy. Młody fikał jak szalony, lekarz mówi, że się niezle namęczył, żeby wszystko pomierzyć nogi na głowie i buźka zasłaniała :-) załączam fotkę
Zobacz załącznik 857320
Śliczny!!!!
A wagę powinnaś mieć w opisie USG tzn. ja mam i wagę i płeć wpisane... ale nie wiem czy to norma.