To ciekawe czy teraz teżMoje dzieci , urodziłam równe 10 dni przed terminem oboje ...
reklama
U mnie jest waga bo tak bym nie wiedziała bo ona nie mówiła bo i że narządy płciowe męskie prawidłoweMam tam tylko płeć męska wpisane
A bo ty 3 śniadaniówki!Ja też chcę wrzesień wcześniejsze ciaze szybciej leciały a teraz tak wolno i jakaś niecierpliwa jestem, ale jeszcze niedawno pisalysmy że chcemy czuć ruchy więc myślę szybko zleci,.... GoJ mi też marza się wakacje nie mam ochoty już wstawać rano i robić trzech śniadaniowek i trzech bidonow z piciem a popołudniu ciągle to samo mycie i układanie i tak w kółko..... A wiecie że jak ktoś nie wiem że jestem w ciąży to nic nie widać hi hi nawet moja mama mówi gdzie ten mój brzuch hi hi lekarz dopiero za tydzień w piątek ciekawe ile przytylam.....
Ja tylko dwie za to też dwie różne szkoły jedna 2 km druga 4 km od domu i to odbieranie jeden 12:30 drugi 14:30
P.S. u mnie odwrotnie moja matka od 2msc powtarza "Ale ci ten brzuch wywaliło!"Ja też chcę wrzesień wcześniejsze ciaze szybciej leciały a teraz tak wolno i jakaś niecierpliwa jestem, ale jeszcze niedawno pisalysmy że chcemy czuć ruchy więc myślę szybko zleci,.... GoJ mi też marza się wakacje nie mam ochoty już wstawać rano i robić trzech śniadaniowek i trzech bidonow z piciem a popołudniu ciągle to samo mycie i układanie i tak w kółko..... A wiecie że jak ktoś nie wiem że jestem w ciąży to nic nie widać hi hi nawet moja mama mówi gdzie ten mój brzuch hi hi lekarz dopiero za tydzień w piątek ciekawe ile przytylam.....
mamanastart
Zaciekawiona BB
Ja na szczęście, bóle bez aury w ciąży. Bo nie wiem jak bym wytrzymała.Ja miewam migreny poza ciążą w ciąży typowej nie miałam ale ze 3x ból głowy zbliżony.
Angelika89
Fanka BB :)
ja też kupiłam pampersy 2, jedynek w ogóle nie będę kupować, bo poprzednio w ogóle nie używałam. Ostatnio były w promocji w rossmanie z kartą rossne, ale nie wiem czy jeszcze są
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Wiecie co... ja to bym chciała już wrzesień... swoją drogą jak tu będzie zabawnie jak zaczniemy wypisywać o skurczach, czopach, KTG czy szpitalach...
Jakich czopach ?
Ja najgorszy zaliczyłam jak na burzę szło... światło i dźwiękowstręt o jedzeniu nie było mowy...Ja na szczęście, bóle bez aury w ciąży. Bo nie wiem jak bym wytrzymała.
Śluzowych.Jakich czopach ?
reklama
Ja jedynki przy obu tylko do szpitala i potem przy drugim zużyłam resztę w domu siłą rozpędu ale kupowałam 2 jakiś czas. Najdłużej 3 i w sumie najwięcej...ja też kupiłam pampersy 2, jedynek w ogóle nie będę kupować, bo poprzednio w ogóle nie używałam. Ostatnio były w promocji w rossmanie z kartą rossne, ale nie wiem czy jeszcze są