Hej, witam nowe dziewczyny
u nas płeć nadal tajemnicą, wozyta za kilka dni wiec moze juz ktos cos powie
co do wyjazdów to ja planuje w pierwszym tygodniu lipca pobyt w górach na tydzień, mam nadzieje ze nie bedzie przeciwskazan do wyjazdu.Co do jajek to ja wcinam bez opamiętania, głownie pod postacią jajecznocy ktorą uwielbiam ☺ wózek juz kupionybtez z olx, x lander x pulse i tez jeszcze na gwarancji, na necie piszą ze nie ma amortyzacji ale moze chodzi o starsze modele bo moj ma akurat, kolor ciemniejszy bo bie chce mi sie.szorowac wozka co chwile a wiadomo jesienią i zimą jaka pogoda ☺ my dzisiaj robilismy urodzinki naszej 6 latce dla kolezanek i kolegow z przedszkola i choc dlugo rozmyslalam czy dom czy sala zabaw to wybralam druga opcje i nie zaluje, koszty są ale sama chyba bym nie ogarnela tej gromady a tak to na luzie, pogadalam, posiedzialam...dla ciezarnej super opcja
a i tak padam na twarz po calym dniu. Dziewczyny, bedziecie korzystaly z zajec bezplatnych dla kobiet w ciazy? Ja korzystalam w I ciąży i teraz tez chyba pojde, zaczynaja sie od 21 tc, super sprawa. To cykl spotkan z polozną, onawia wszystko co związane z ciązą, porodem, pologiem, pielegnacją noworodka. Dodatkowo są u nas warsztaty z chustami ale to juz za malą oplatą. Polecam jesli macie taką możliwość, ja dowiedzialam się przypadkiem od znajomej ze cosbtskiego jest i mogę skorzystać, przy okazji polozna ktora prowadzila zajecia byla mega fajna i ją sobie wybralam ☺