reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Wczorajszy grill się udał wróciliśmy o 22do domu dzieci padły od razu... A dziś cały dzień borykam się z bólem głowy meczylam się bardzo wzięłam apap i dopiero od godz mogę funkcjonowania..... Ja planuje kupić wózek tutek Timer możecie się wypowiedzieć coś na jego temat? Wszystkie opinie wezmę pod uwagę nawet te negatywne także spoko możecie wyrazić swoją opinię ale szczerze poproszę, podobają mi się też bebetto........

Aha co do wyjazdów to chciałbym nad morze bałtyckie ale zobaczymy, ja ogóle mieszkań w górach dla tych co myśla aby spędzić u "mnie" wakacje mi osobiście już wszystko się znudziło widoki na góry mam na co dzień a do tego powietrza jestem przyzwyczajona dodam że mam blisko do Karpacza jak i do Szklarskiej Poręby gdzie w tej ostatniej mieszkałam 8lat ale od roku kupiliśmy mieszkanie w pobliskich wioskach

2 h do laweczek przed schroniskiem, tam śniadanie, jakieś foty, wygłupy-bylismy że znajomymi. Przed 11 zaczęliśmy wracać- wyjezdzaliśmy o 4 rano, o 7 byliśmy na szlaku, żeby uniknąć tłumów, co i tak się nie udało, ale im później tym było gorzej. Znajomi szli troszkę szybciej, jakieś 100 m przed nami, wiedzieli, że jestem ciężarówką i każdy szedł swoim tempem, z reszta to są znajomi, z którymi zazwyczaj chodzimy po gorach i taka zasada zawsze obowiązuje. Dziś zaczynam 5ty mc, więc jakoś trzeba było to uczcić ;) Jedyny dyskomfort to przetrzymalam siku i mnie nery bolały w aucie, ale po toalecie było już ok.
Ale! Moja ciąża przebiega bezobjawowo, żadnych problemów, więc to nie jest tak, że każda może sobie tak hasać, nie chcialabym, żeby wyszło że polecam takie spacerki i na lewno nic się nie stanie. Musisz być pewna, że dasz radę i nie będzie to zbyt dużym wysilkiem dla organizmu. Na pewno jak by był teren górzysty nie poszlabym na tak długą trasę w 1 dzien. Ale każda z nas ma swój rozum, zna swój organizm, opinie lekarza o stanie zdrowia i wiw, na co może sobie pozwolić :) staram się żyć normalnie, prowadzić życie towarzyskie, nie ograniczać się jeśli z czymś nie muszę.

Jasne wszystko Z głowa to jeszcze now jest pewne co do tych gor bo bedziemy obserwować pogodę,bo jechać na deszcz 1000 km to wolę zostać w domu oby pogoda dopisała . Dziękuję za wyczerpującą wypowiedź ja jadąc będę zaczynać 6 miesiąc wiesz też w sam raz

Ja też jem jajka na miękko. Narobiłyście mi teraz smaka aż sobie chyba ugotuje :D

A na kiedy planujecie zakup wózka?

No ja jeszcze wózka ani pokoiku nie mam zrobionego także jeszcze z tym zwlekamy ale w maju musimy wziąć się za siebie bo la małej muszę skompletować już rzeczy a nie mam gdzie tego przechowywać . Więc w maju mój mąż ma 3 tygodnie wolnego więc będziemy działać i zakupy pełna parą

Wczorajszy grill się udał wróciliśmy o 22do domu dzieci padły od razu... A dziś cały dzień borykam się z bólem głowy meczylam się bardzo wzięłam apap i dopiero od godz mogę funkcjonowania..... Ja planuje kupić wózek tutek Timer możecie się wypowiedzieć coś na jego temat? Wszystkie opinie wezmę pod uwagę nawet te negatywne także spoko możecie wyrazić swoją opinię ale szczerze poproszę, podobają mi się też bebetto........

Dobrze że grill był udany chociaż ból głowy na drugi dzień już nie jest taki fajny . Dobrze że apap można czasami wziąć, mnie juzod wczoraj zaczęło boleć gardło to wzięłam 2 razy po pół tabletki apap i muszę powiedzieć że pomaga np ale wiadomo na chwilę

Ja planuje kupić wózek tutek Timer możecie się wypowiedzieć coś na jego temat? Wszystkie opinie wezmę pod uwagę nawet te negatywne także spoko możecie wyrazić swoją opinię ale szczerze poproszę, podobają mi się też bebetto........
Nic nie slyszalam o tych wozkach, mi sie podoba bexa ideal i slyszalam, ze je polecają :confused:

Ja po połówkowych za miesiąc chyba zamowie wózek, bo od 3 tyg do 8 się czeka na kolor :-) a kupujemy nowy Adamex massimo:-) i fotelik chyba tez wtedy kupuje, bo raczej maja na miejscu :-)

reklama
Ja po połówkowych za miesiąc chyba zamowie wózek, bo od 3 tyg do 8 się czeka na kolor :-) a kupujemy nowy Adamex massimo:-) i fotelik chyba tez wtedy kupuje, bo raczej maja na miejscu :-)
Tez na poczatku chcialam nowy, ale znalazlam wlasnie na olx uzywany, kupiony w czerwcu zeszlego roku w super cenie i sie wlasnie zastanawiam czy juz brać, czy do wrzesnia zmienie jeszcze decyzje tysiac razy :p

Do góry