Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Ja mam juz rezerwacje u koleżanki, w lipcu będzie sprzedawać mi, akurat.Wózek już mam, z olx.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam juz rezerwacje u koleżanki, w lipcu będzie sprzedawać mi, akurat.Wózek już mam, z olx.
W internecie wszystko jest szkodliwe, trzeba pytac lekarza, sama się już przekonałam, że tylko straszą i bzdury piszą
2 h do laweczek przed schroniskiem, tam śniadanie, jakieś foty, wygłupy-bylismy że znajomymi. Przed 11 zaczęliśmy wracać- wyjezdzaliśmy o 4 rano, o 7 byliśmy na szlaku, żeby uniknąć tłumów, co i tak się nie udało, ale im później tym było gorzej. Znajomi szli troszkę szybciej, jakieś 100 m przed nami, wiedzieli, że jestem ciężarówką i każdy szedł swoim tempem, z reszta to są znajomi, z którymi zazwyczaj chodzimy po gorach i taka zasada zawsze obowiązuje. Dziś zaczynam 5ty mc, więc jakoś trzeba było to uczcić Jedyny dyskomfort to przetrzymalam siku i mnie nery bolały w aucie, ale po toalecie było już ok.
Ale! Moja ciąża przebiega bezobjawowo, żadnych problemów, więc to nie jest tak, że każda może sobie tak hasać, nie chcialabym, żeby wyszło że polecam takie spacerki i na lewno nic się nie stanie. Musisz być pewna, że dasz radę i nie będzie to zbyt dużym wysilkiem dla organizmu. Na pewno jak by był teren górzysty nie poszlabym na tak długą trasę w 1 dzien. Ale każda z nas ma swój rozum, zna swój organizm, opinie lekarza o stanie zdrowia i wiw, na co może sobie pozwolić staram się żyć normalnie, prowadzić życie towarzyskie, nie ograniczać się jeśli z czymś nie muszę.
Ja też jem jajka na miękko. Narobiłyście mi teraz smaka aż sobie chyba ugotuje
A na kiedy planujecie zakup wózka?
Wczorajszy grill się udał wróciliśmy o 22do domu dzieci padły od razu... A dziś cały dzień borykam się z bólem głowy meczylam się bardzo wzięłam apap i dopiero od godz mogę funkcjonowania..... Ja planuje kupić wózek tutek Timer możecie się wypowiedzieć coś na jego temat? Wszystkie opinie wezmę pod uwagę nawet te negatywne także spoko możecie wyrazić swoją opinię ale szczerze poproszę, podobają mi się też bebetto........
Nic nie slyszalam o tych wozkach, mi sie podoba bexa ideal i slyszalam, ze je polecająJa planuje kupić wózek tutek Timer możecie się wypowiedzieć coś na jego temat? Wszystkie opinie wezmę pod uwagę nawet te negatywne także spoko możecie wyrazić swoją opinię ale szczerze poproszę, podobają mi się też bebetto........
Tez na poczatku chcialam nowy, ale znalazlam wlasnie na olx uzywany, kupiony w czerwcu zeszlego roku w super cenie i sie wlasnie zastanawiam czy juz brać, czy do wrzesnia zmienie jeszcze decyzje tysiac razyJa po połówkowych za miesiąc chyba zamowie wózek, bo od 3 tyg do 8 się czeka na kolor :-) a kupujemy nowy Adamex massimo:-) i fotelik chyba tez wtedy kupuje, bo raczej maja na miejscu :-)