reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Miałam dziś problem z aplikacją BB nie mogłam tu zaglądać przez parę godzin:/ dziś wróciło plamienie więc leże,mąż stwierdził, że dziś on robi obiadek to mogłam odpocząć a potem zabrał mnie na lody bo chodziły za mną od kilku dni :D także dziś mam dzień dziecka: p

3jgxe6hh2nx9wmt2.png

reklama
Mój lekarz się śmieje do mojego męża "Ona tak zawsze?" Mąż się śmieje i odpowiada ze tak [emoji14]

Czasem mam problem się rozluźnić i tez mnie boli podczas seksu...
Chociaż dzisiaj mi takie głupie myśli chodzą po głowie [emoji14]
Żeby jakoś urozmaicić ten seks [emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od dwóch tygodni baraszkuje :) nawet mam teraz większa ochotę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny piszecie że jesteście takie zmęczone ja od kilku dni tez. Najpierw było super. Za liczyliśmy przeprowadzkę i praktycznie wszystko oprócz mebli pakowalam i rozpakowywalam sama. Dopiero wczoraj dopadło mnie niesamowite zmęczenie i trzyma mnie do teraz. Jakbym mogła to bym padła i juz nie wstala. A na basen tez mam ochotę. Mam nadzieje ze w Zakopanem znajdę jakiś fajny

Kurcze zazdroszczę Wam tego basenu :)
Chętnie też bym pojechała na basen :( ale odpada :(
1. Szybko infekcja mnie łapie
2. Uczulenie na chlor (liszaj wychodzi) :(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agunia ja pytalam gina i powiedzial ze krotkie loty sa ok bez wzgledu na wiek ciazy, bo mowia ze do 12 tyg nie powinno sie zwg na roznice cisnienia, ja jednak nie zdecydowalam sie . Polece w marcu jak juz 2 trymestr bedzie.
Bratowal leciala ze mna do NL jak byla w 32 tyg tylko potrzebne w ciazy sa zaswiadczenia do wiekszosci lini lot. Ze nie ma przeciwskazan.
Naticzek ty to sie biedna masz z tymi plamieniami.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry