agunia2301
Fanka BB :)
Dziewczyny na koniec marca chcialan leciec do anglii do braci co myslicie o lotach w ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 tydzien ciazy mam.. 2 tyg temu byla ciaza mlodsza o tydzien, byl tylko pecherzyk i teraz na usg juz tylko 2 dni roznicy.. W ciagu 2 tyg dzidzius tak urosl.. Tez bylam zdziwiona..Super wiadomosci A ile Ty masz tygodni teraz jak juz sie wyrownalo?
2 na minusie
Paradoksalnie wrocilam do wagi sprzed pierwszej ciazy
W dwoch pierwszych ciazach powoli przybierala od poczatku, a gdzies tam w polowie nagle cos sie dzialo i waga skakala o kilka kilo w 2-3 dni :/ masakra, normalnie czulam jak cala puchlam, ale to oczywiscie woda mi sie zbierala. Potem jakos 2-3 miesiace po porodzie nagle wszystko znikalo i bum, 5 kg w dol w ogole nie bylam w stanie tego kontrolowac. Ciala na plus mialam ze 4kg za kazdym razem, a cala reszta to byla zmagazynowana woda... (dodam, ze zawsze wszystkie wyniki mialam super dobre)
marta, oka! Hurra! Jak fajnie sie czyta takie relacje z wizyt!
Trzymaj sie Slonce!
Mam nadzieje, ze szybko pozbedziesz sie chorobska :*
Yh, ja w pn ide troche krwi upuscic i jestem przerazona jazda autem na czczo z rana
Sa lepsze i gorsze dni, ale ostatnio juz nawet zebow normalnie umyc nie moge, bo co chwile odruch wymiotny Rano chodze blado zielona dopoki czegos nie przegryze... cos czuje, ze bedzie dramat
A herbate malinowa mozna pic?Paulaq sok malinowy można. Nie można naparu z liści malin.
Pyzunia sama nie wiem co myśleć, oby było dobrze. Pewnie na tą wredną blondynę trafiłaś?
Ja za 5 min kończę pracę, potem po córę do żłobka, szybki obiad i o 17 jadę do endokrynologa... Nie cierpię takiej gonitwy
A ja w kosciele musze siedziec.. Gdy stoje od razu mi slabo:/ i musze wychodzic..Hejo
Ja to bym zjadła tego ciasta krówki z biedronki ;P
Kościół opuściłam do 1 trymestru, bo jak zauważyłam że stoję dłużej niż pół godziny to zaczynają się plamienia :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba tak Lola.. Ja prenatalne juz bede miala przez brzuch te w 12 tyg.. Bo sie pytalam..Jeszcze tak Dorcia, ale gin powiedział, że następne będzie już przez brzuch... Chyba powiedział, że od 12 tyg robi się przez brzuch, ale nie jestem pewna...
Hehe mi to nic nie robi tylko najbardziej sie mecze jak kaze mi rece pod pupe dac heheJa tak samo [emoji23][emoji23][emoji23]
W życiu taka sztywna nie jestem tak jak wtedy [emoji23][emoji23]
Ze mnie się ostatnio śmiał na badaniu przed USG że dziecko już urodziłam a jestem spięta jakby mnie pierwszy raz lekarz badałJa tak samo [emoji23][emoji23][emoji23]
W życiu taka sztywna nie jestem tak jak wtedy [emoji23][emoji23]
No to bylby jakos 13tydzien gdzies zapytam jeszcze swojej.lekarkiAgunia ja nie polecialam na ferie z dziećmi ale na pewno W tej ciąży będę chciała leciec, muszę spytać lekarza kiedy najbezpieczniej ponoc w 1 trymestrze najgorzej ale to wszystko z google
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz się śmieje do mojego męża "Ona tak zawsze?" Mąż się śmieje i odpowiada ze tak [emoji14]Ze mnie się ostatnio śmiał na badaniu przed USG że dziecko już urodziłam a jestem spięta jakby mnie pierwszy raz lekarz badał