reklama
No wyjscia i tak narazie nie mam. Musze byc na oddziale . W poniedzialek bede miec kolejny wynik bety jesli urosnie ok to nie dam sobie i fasolce krzywdy zrobic.
No ale jesli beta stanie w miejscu i oni beda chcieli czyscic nie zgodze sie i wypisze.
Ale znow jesli beta poleci na leb na szyje to juz bedzie poxamiatane i bede musiala sie poddac.
Przepraszam ze smece Wam i martwie ale mam mega dola.
Kochana my tu też dla Ciebie jesteśmy !!! Trzymaj się jakoś!! Pisz w razie czego!!!
Bardzo mi przykro[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]Dziękuję czuje się dobrze nie ma tak źle naprawdę. Te łzy leciały w poniedziałek teraz to była formalność. Wam życzę wszystkiego dobrego :*
Ja was podczytuje ale dopadło mnie maksymalnie zmęczenie, więc całą energię wkładam w dzieci.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lenka666666
Fanka BB :)
Jakby to było przez oszczędność to Polska byłaby jedynym krajem w ktorym robiloby sie USG po 6 miesiacu. A nie jak teraz na życzenie, tak jak w moim przypadku, sama jestem ciekawa co i jak i chętnie robiłabym nawet co 5 dni ale teraz na pewno nie zrobię do póki 12 tydzień się nie skończy
Paulaq23
A jak zapatrujecie się na temat basenu w ciązy? Przynajmniej na tak wczesnym etapie ... darować sobie czy nie ma się co stresowac?
basen jest w ciąży jak najbardziej polecany
Paulaq23
Jakby to było przez oszczędność to Polska byłaby jedynym krajem w ktorym robiloby sie USG po 6 miesiacu. A nie jak teraz na życzenie, tak jak w moim przypadku, sama jestem ciekawa co i jak i chętnie robiłabym nawet co 5 dni ale teraz na pewno nie zrobię do póki 12 tydzień się nie skończy
nie narzekaj na Polską służbę zdrowia przyjedż do Holandii to się przekonasz...
agunia2301
Macie dziewczyny moze juz jakies dziwne zachcianki ?sledzie dzemy itp ?)
Paulaq23
Anna chyba troszkę przesadzasz z ta beta, nie nakrecaj się niepotrzebnie i beta tak naprawde nie jest jakaś wyrocznia, mi beta rosla a mialam puste jajo
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tam nie miałam żadnej bety
reklama
JEAHL
Dziewczynki ja wiem, że każda ma inne przekonania. Już często czytałam tu mniejsze i większe spory na temat różnych spraw, ale co do spraw zdrowotnych to najważniejsze to znaleźć takiego lekarza, któremu chcemy zaufać i po prostu mu zaufać. Teraz w dobie internetu i informacji napływających z wszystkich stron jesteśmy przeinformowani w niektórych kwestiach. Jednak Ci ludzie spędzają kawałek życia na studiowaniu tej medycyny, więc jeżeli trafimy na takiego lekarza, który wg naszych odczuć jest dobry i oddany swojej pracy to u niego zostańmy, nawet jak tu na forum znajdzie się 5 dziewczyn, które stwierdzą, że to konował. Takie jest moje zdanie.
I jeszcze jedno taki, co mi się plącze w głowie od jakiegoś czasu czytając spory internetowe.
Generalnie chodzi mi o to, że nie musimy próbować na siłę przekonać drugiej strony do swojej racji. Czasem po prostu wystarczy przeczytać coś, nie zgodzić się i iść dalej.
@agunia2301 zachcianek nie mam ale ciągnie mnie niesamowicie do pomelo hmmm w takim razie może to zachcianka?
I jeszcze jedno taki, co mi się plącze w głowie od jakiegoś czasu czytając spory internetowe.
Generalnie chodzi mi o to, że nie musimy próbować na siłę przekonać drugiej strony do swojej racji. Czasem po prostu wystarczy przeczytać coś, nie zgodzić się i iść dalej.
@agunia2301 zachcianek nie mam ale ciągnie mnie niesamowicie do pomelo hmmm w takim razie może to zachcianka?
Załączniki