reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lilika przepisy się zmieniły. Były niedostosowane do obecnych czasów. Teraz komutery/ ekrany są juz całkowicie bezpieczne.

ja tam w pierwszej ciąży godzinami grałam w Simsy nie czytałam żadnych blogów (chyba nawet nie wiedziała ze takie są) ani żadnych internetów i chyba lepiej byłam w ciąży niczego nie świadoma i było git teraz nerwy nerwy nerwy...

reklama
Dziewczynki ja wiem, że każda ma inne przekonania. Już często czytałam tu mniejsze i większe spory na temat różnych spraw, ale co do spraw zdrowotnych to najważniejsze to znaleźć takiego lekarza, któremu chcemy zaufać i po prostu mu zaufać. Teraz w dobie internetu i informacji napływających z wszystkich stron jesteśmy przeinformowani w niektórych kwestiach. Jednak Ci ludzie spędzają kawałek życia na studiowaniu tej medycyny, więc jeżeli trafimy na takiego lekarza, który wg naszych odczuć jest dobry i oddany swojej pracy to u niego zostańmy, nawet jak tu na forum znajdzie się 5 dziewczyn, które stwierdzą, że to konował. Takie jest moje zdanie.

I jeszcze jedno taki, co mi się plącze w głowie od jakiegoś czasu czytając spory internetowe.
Zobacz załącznik 794113
Generalnie chodzi mi o to, że nie musimy próbować na siłę przekonać drugiej strony do swojej racji. Czasem po prostu wystarczy przeczytać coś, nie zgodzić się i iść dalej.

@agunia2301 zachcianek nie mam ale ciągnie mnie niesamowicie do pomelo hmmm w takim razie może to zachcianka? :p
No to moze byc zachcianka ;) ja znow bym manne tylko jadla I budynie ")

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Pyzunia wszystkie Ci tutaj kibicuje my i czekamy na wieści od Ciebie także nawet się nie zastanawiaj tylko pisz cokolwiek masz ochotę.

Zooska super ze u Ciebie wszystko ok. Nie wypomnialas mu na wizycie że ta jego "struktura" to twoje dzieciątko z pięknie bijacym serduszkiem?

Paulaq sok malinowy można. Nie można naparu z liści malin.

Pyzunia sama nie wiem co myśleć, oby było dobrze. Pewnie na tą wredną blondynę trafiłaś?

Ja za 5 min kończę pracę, potem po córę do żłobka, szybki obiad i o 17 jadę do endokrynologa... Nie cierpię takiej gonitwy

ja właśnie słyszałam i czytałam odwrotnie że z owoców nie można ani soku ani herbatki a z liści można

nie narzekaj na Polską służbę zdrowia przyjedż do Holandii to się przekonasz...

Kto tu mówi o narzekania? Mówię tylko o tym że jest przegięcie wręcz w drugą stronę a sama nie wiedziałam że robienie często USG jest szkodliwe a przecież mi przysługuje na każdym badaniu ale nikt mnie o niczym nie informuje robią to co ja chcę a czy jest to dla mnie szkodliwe czy nie to już nic nie mówią. A jak mamy już się sprzeczać gdzie jest gorzej to mogę powiedzieć pojedź do Anglii to zobaczysz... A Holandia ładny kraj z chęcią bym zobaczyła:)

Marcia nic mu nie mówiłam tylko że widział słabo ostatnio

A i dostalam większą dawkę luteiny? Jaką wy bierzecie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry