Dziewczynki ja wiem, że każda ma inne przekonania. Już często czytałam tu mniejsze i większe spory na temat różnych spraw, ale co do spraw zdrowotnych to najważniejsze to znaleźć takiego lekarza, któremu chcemy zaufać i po prostu mu zaufać. Teraz w dobie internetu i informacji napływających z wszystkich stron jesteśmy przeinformowani w niektórych kwestiach. Jednak Ci ludzie spędzają kawałek życia na studiowaniu tej medycyny, więc jeżeli trafimy na takiego lekarza, który wg naszych odczuć jest dobry i oddany swojej pracy to u niego zostańmy, nawet jak tu na forum znajdzie się 5 dziewczyn, które stwierdzą, że to konował. Takie jest moje zdanie.
I jeszcze jedno taki, co mi się plącze w głowie od jakiegoś czasu czytając spory internetowe.
Zobacz załącznik 794113
Generalnie chodzi mi o to, że nie musimy próbować na siłę przekonać drugiej strony do swojej racji. Czasem po prostu wystarczy przeczytać coś, nie zgodzić się i iść dalej.
@agunia2301 zachcianek nie mam ale ciągnie mnie niesamowicie do pomelo hmmm w takim razie może to zachcianka?