reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Moim zdaniem kazdy moze napisac o wszystkim na watku. To nie jest forum, na ktorym mamy tylko pisac ze dzis czuje si swietnie i nie chce mi sie spotykac z kibelkiem..
Jestesmy dorosle kobiety i chyba umiemy panowac nad emocjami ? Ja wiem, ze w ciazy jestesmy i u niektorych moze jest to zaburzone ale bez przesady. Jedna z druga napisza ze plamia, druga pisze ze dostaje nerwicy i chyba oszaleje bo nie ma objawow wiec polowa dziewczyn z forum albo i wiecej wkreca sobie to samo !!! Laski, wyluzujcie bo nie na tym to polega! Ktoras pisze ze ma mdlosci to biedaczce odpisuje ze wspolczuje jej a ze ktoras z Was mdlosci nie ma to nie ma co panikowac tylko sie cieszyc !!!! Kuzwa, ciaza bez objawow, bez plamien i wymiotow a tu niektorw placza ze zle im bez tego. Masakra [emoji14]
Musialam to napisac bo nie raz juz mnie cos trafia jak czytam.
Uwazam ze kazda tu moze napisac o wszystkim ! Po to tu jestesmy zeby sie wspierac wzajemnie a nie wkurzac sie na siebie gdy ktoras 'wprowadza zla atmosfere na forum' [emoji14]
No jasne.. Jestem tego samego zdania:)

Tak 24.01 miałam zakładaną kartę i tętno 176/min a dziś nie znalazła akcji serca nawet jak Dopplera włączyła
Masakra:/ tak samo jak ja w pazdzierniku mialam.. Jakie to okropne uczucie.. Idziesz zobaczyc maluszka a tu sie okazuje ze koniec:( przykro mi:(

Czytam i aż łzy ciskaja sie do oczu...
Ogromnie współczuję... i sama napawam się przerażeniem, bo mam wizyte za 2 tyg. Wtedy dopiero się okaże, czy jest serduszko...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anik, Anna trzymam kciuki za wasze wizyty. Przyniescie nam dobre wiadomości bo potrzeba nam tu promykow słońca. Oczywiście jeśli ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje to również [emoji109]

Do góry