reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Tak czytam o tych kosztach, to stwierdzam, że te 500+ powinno się już w ciąży dostawać.

Ja nadal leżę i tęsknię, a kiedy wychodzę stąd, to jeszcze nie wiem. I teraz sobie myślę, że może niepotrzebnie jechałam na IP, ale z drugiej strony jakby się potem coś stało, to zadręczałabym się myślą, że nie zareagowałam.
Lepiej zareagować niż potem wyrzuty sumienia mieć :-*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi nie jest łatwo. Bardzo staram się nie robić nadzieii dzisiaj znalazłam artykuł o chorobie Cushing'a i ciąży. Pisało tam właśnie to co spotkało mnie w poprzedniej ciąży. Jeszcze jutro do pracy i w piątek moje być albo nie być.

ZOOSKA a kiedy masz wizytę ?
Żabka chyba musisz poszukać jakiegoś dobrego endokrynologa ...ja wierzę, że jak raz się udało urodzić dzidziolka to znowu się uda, ale musisz mieć jakieś zaplecze farmakologiczne /...

Niestety nie ma szans, wielkość zarodka odpowiada wiekowi z om, sama jeszcze nie mogę uwierzyć. Serduszko musiało stanąć "na dniach". Dzięki za wsparcie

Napisane na SM-N920C w aplikacji Forum BabyBoom

Skonsultuj to kochana dzis rozmawialam z kolezanka ktora obecnie jest w 21 tc i miala identycznie jak ty i powiedziala ze poszla w przeciagu 2 dni donar innego lekarza i okazalo sie ze jest ok ze ciaza o 1.5 tyg mlodsza tydzien pozniej pieknie bilo serducho

Dziewczyny, ja też się żegnam, choc malo sie udzielalam, byłam dziś na 1 usg, 7t3d, zarodek 1 cm bez akcji serca, smutek nie do opisania i szok, bo nie miałam żadnych niepokojących objawów.
Mam skierowanie do szpitala i w poniedziałek idę na zabieg.
Szczerze wierzę że jestem ostatnia że złymi wiesciami na forum. Wszystkiego najlepszego dla Was i bobaskow!

Bardzo mi przykro ;(((

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Na pewno sprawdzę przed zabiegiem, moja ginka mówiła, że 2 lekarzy niezależnie to jeszcze sprawdzi w szpitalu, ale nie mam złudzeń, ginka ma certyfikat fmf i bardzo dobry sprzęt.
Jeszcze nie mogę wyjść z szoku, w jako takim stanie trzyma mnie mój cudowny pierworodny, który obok śpi słodko, i mąż.
Nimitii mam nadzieję że wszystko u Ciebie ok na miarę możliwości
Pyzunia, mocno trzymam kciuki!

Agunia na pewno będzie ok. Jednak istotną większość ciąż kończy się szczęśliwie, poza tym limit nieszczesc już wyczerpany

reklama
Do góry