agunia2301
Fanka BB :)
Oki ale narazie do czwartku ktos zarezerwowalDaj znać jak się sprawdza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki ale narazie do czwartku ktos zarezerwowalDaj znać jak się sprawdza
Bardzo mi przykro słoneczko [emoji20] [emoji20] [emoji20] nie wiem, co mogłabym Ci nawet powiedzieć...Dzwonilam do szpitala jutro o 7:40 mam się zgłosić zrobią USG żeby potwierdzić i potem zabieg.
Przykro mi strasznieTak 24.01 miałam zakładaną kartę i tętno 176/min a dziś nie znalazła akcji serca nawet jak Dopplera włączyła
No więc serducho bije jak szalone dzidziuś rośnie mam się umówić na badania prenatalne kosmowka lekko odklejona ale powinna się wchłonąćPochwal się i odgon te ciemne chmury nieszczęścia ! Daj coś dobrego
Niestety druga lekarka potwierdziła. Dzidzia miała 1,21 cm. Dostałam skierowanie do szpitala, co prawda powiedziała że można do poniedziałku poczekać czy się samo nie zacznie ale nie wiem czy z nieżywym dzieckiem w brzuchu mogę tyle chodzić.
Ja o tym czytalam przy poronieniu. Musisz wyrobic akt urodzenia-zgonu, pogrzeb.. Dla mnie to bylo za ciezkie... Ale ja poronilam w 6 tyg, serduszka jeszcze nie bylo... Przerazalo mnie latanie po urzedach... Badanie genetyczne na okreslenie plci tez chyba potrzebneCzy któraś z Was po wcześniejszych poronieniach pobierała ze szpitala zaświadczenie o urodzeniu martwego dziecka, żeby Go zarejestrować u USC i skorzystać z 8 tyg urlopu macierzyńskiego i spokojnie dojść w tym czasie do siebie??