reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Niestety druga lekarka potwierdziła. Dzidzia miała 1,21 cm. Dostałam skierowanie do szpitala, co prawda powiedziała że można do poniedziałku poczekać czy się samo nie zacznie ale nie wiem czy z nieżywym dzieckiem w brzuchu mogę tyle chodzić.
Bardzo mi przykro ;((((

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Niestety druga lekarka potwierdziła. Dzidzia miała 1,21 cm. Dostałam skierowanie do szpitala, co prawda powiedziała że można do poniedziałku poczekać czy się samo nie zacznie ale nie wiem czy z nieżywym dzieckiem w brzuchu mogę tyle chodzić.
Moze chca, zebys sie sama oczyscila niz zeby Cie faszerowali tabletkami. To nic fajnego i przyjemnego. Moja znajoma chodzila 4 tyg z poroniona ciaza i nie wiedziala o tym.

f2w3yx8d8eesu797.png

Gie_er starasznie mi przykro:(
Ja dowiedzialam sie w czwartek a zabieg wyznaczyli mi na wtorek ,takze tez musialam chodzic z 10tyg dziciatkiem przez weekend,myslalam ,ze samo sie zacznie ale niestety nie obylo sie bez zabiegu:( takze czasem lepiej szybciej siw zglosic do szpitala bo czesto nawet po poronieniu samoistym jest tzw "lekki zabieg"
Przytulam Cie mocno

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth dziekuje ze pytasz:* najsmutniejsze juz za mna takze czekam na prawdziwy okres i pomalu bedziemy dzialac.

Gie_er :(tule Cię mocno!!!

Co znaczy "lekki zabieg"po poronieniu samoistnym?Ja w piatek mialam bete 21,3 ale juz nie plamie ani nic..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry