reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja o tym czytalam przy poronieniu. Musisz wyrobic akt urodzenia-zgonu, pogrzeb.. Dla mnie to bylo za ciezkie... Ale ja poronilam w 6 tyg, serduszka jeszcze nie bylo... Przerazalo mnie latanie po urzedach... Badanie genetyczne na okreslenie plci tez chyba potrzebne
Mój mąż pytał, czy robimy pogrzeb, ale ja mam taki mętlik w głowie że nawet nie wiem jak to ugryźć. Mam nadzieję, że moje maleństwo będzie już ostatnim Aniołkiem wśród naszych forumowych dzieciaczków.

reklama
Gie_er ja z tego nie korzystalam,ale proponowali mi ,ze szpital moze sie zajac pogrzebem ,ja pozalatwiam formalnosci i moge skorzystac z zasilku cos kilka tys ale nie wiem ile bo nawet sie tym nie interesowalam,chcialam zamnkac temat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to zrobilam. Poronilam w 9 tyg w listopadzie. Wyslalam cale jajo plodowe do badania przyczyn poronienia w test dna Katowice. Byly tam dwie wersje jedna przyczyny+plec i druga sama plec. Mi nie ustalili przyczyn bo doktor d... k kretyn i cymbal nalal do pojemnika formaliny zamiast soli fizjologicznej. Ustalili tylko plec
Nie idz sama do szpitala nie radze, trafilam na j/w kretynow. Po wielkiej wojnie mi wydali papier.
Jak chchcesz cos wiecej wiedziec napisz na pv bo nie chce tu dziewczyn dolowac

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gieer ja nie pomogę bo poroniłam w 8mym tyg ale z powodu pustego jaja plodowego więc nie było co chować

Paulaq na chorobowe ldz ja poprosiłam o pomoc rodziców żeby nie wychodzić na dwór co się na antybiotyku nie skończy lub W szpitalu co też mi się zdarzyło W poprzedniej ciąży

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was po wcześniejszych poronieniach pobierała ze szpitala zaświadczenie o urodzeniu martwego dziecka, żeby Go zarejestrować u USC i skorzystać z 8 tyg urlopu macierzyńskiego i spokojnie dojść w tym czasie do siebie??
Ja z tego korzystalam

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry