Bardzo mi przykro(W piątek mam jeszcze prywatnie wizytę u mojego ginekologa ale to tylko formalność od ostatniego badania minęło 2 tyg wiec juz powinnam serduszko widzieć.
Fajnie było być z wami nawet jeśli tak krótko.
Straszne wiadomości dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro(W piątek mam jeszcze prywatnie wizytę u mojego ginekologa ale to tylko formalność od ostatniego badania minęło 2 tyg wiec juz powinnam serduszko widzieć.
Fajnie było być z wami nawet jeśli tak krótko.
To zależy od lekarza czy pozwala, ale ja byłam juz raz z mężem, a raz z mężem i córką :-)Hej sluchajcie 8lutego mam usgto bedzie 8tydz 1dz czy 9 w sumie to czy moj juz moze wwjsc na usg ze mna ?
Bo to juz bd przez brzuch?To zależy od lekarza czy pozwala, ale ja byłam juz raz z mężem, a raz z mężem i córką :-)
Ćwiczyć ...
Dłuższych tzn. jakich ?
4 literowe dzielimy najpierw na sylaby ..
doooooom,kooooot, przeciągasz ?