agunia2301
Fanka BB :)
Powiedz mi co mam.zrobic zeby.moj mlody chetnie chodzil do przedszkola on jak choruje to potem sila musze go zaciagac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz mi co mam.zrobic zeby.moj mlody chetnie chodzil do przedszkola on jak choruje to potem sila musze go zaciagac
Na to jest jedna złota rada ...czas i cierpliwośćPowiedz mi co mam.zrobic zeby.moj mlody chetnie chodzil do przedszkola on jak choruje to potem sila musze go zaciagac
Pani mowi ze caly czas powtarza ze boi sie klasy ale tam.nic sie nie wydarzylo w domu mowi normalnie o przedszkolu ale rano jak trzeba isc to juz histeria I pani pow ze pierwsza godzina jest wycie chyba mi go nie wypisza z tego powodu ?Na to jest jedna złota rada ...czas i cierpliwość
Nic nie zrobisz teraz ...tak niestety wpływa na dzieci dłuższa absencja ...
becia84 - sprawdź czy Twoja córa słyszy samogłoski ..zaczynasz od : Ooooooola, Aaaaaaala, Eeeeeela, (specjalnie przeciągasz) itd Jak słyszy to masz już wstęp do głoskowania ...
Ćwiczyć ...Ola, Ala, Ela ogarnia ale jak juz ma byc dom, kot itp to juz nie ogarnia. Dłuższych wyrazów tez nie... Nie wiem jak jej to wytłumaczyć zeby zrozumiała.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom