Czesc dziewczyny
Nie udzielalam sie dluzsza chwile tutaj bo w sumie nie mialam co pisac. Ciaza dalej niepotwierdzona. Jedyne co to od 3 dni mam troche mdlosci ale na szczescie jeszcze nie wymiotuje. W sumie dopiero po pierwszym usg bede mogla sie wczuc w temat i udzielac jak na ciezarna przystalo [emoji14]
Wonderful, Nimiti, kola, ale pech :/ mam nadzieje ze bardzo szybko dolaczycie znow na forum
Nimiti, jeszcze zobaczysz co bedzie na kolejnej wizycie! A moze stanie sie cud.
Nevka, trzymam kciuki za Ciebie! Trzymaj sie dzielnie i nie daj sie plamieniu
Patty23, nie ma sie co zalamywac
Ja tez w uk jestem sama, nie mam tu znajomych z ktorymi sie mozna spotkac, do tego mam 10-miesiecznego synka, wiec od roku juz siedze w domu, ostatnio do pracy wrocilam ale to tylko 2 dni w tygodniu i tez czasem juz dostaje krecka :/ ilez mozna siedziec samemu i nie miec do kogo geby otworzyc... ale wystarczy ze wyjdzie sloneczko i humor lepszy! Jesien/zima to zdecydowanie najgorszy okres w uk.
Anna, ja bym powiedziala pracodawcy ze jestem chetne ale tez przyznalabym sie do ciazy
Ja detektora tetna na pewno nie kupuje, dla mnie zbedny wydatek a jeszcze moge sie niepotrzebnie wystraszyc
Co do smarowania sie to hmm, wydaje mi sie ze jak maja wyjsc to wyjda france jedne :/ ja sie smarowalam BioOilem po 3 miesiacu na brzuchu i piersiach. I na brzuchu nie mam zadnego a na jednej piersi troche mam :/ i to juz w polowie ciazy wyszly... wiec na dwoje babka wrozyla [emoji14]