eni_
Fanka BB :)
ZOOska ta też 58
Ja też się stresuje bo jutro wizyta
Ja też się stresuje bo jutro wizyta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale musi być kochanyNiekoniecznie. Ja mam dwóch chłopaków i zwłaszcza starszy od kilku lat jęczy ze koniecznie chce mieć dziadzie w domu... jak moja przyjaciółka urodziła we wrześniu to się popłakał ze oni mogą a my nie... ma 10 lat w tym roku...
Ola
Tak tylko ja mialam pozniej owulke niz zwykle..Napewno bedzie widac. Ja jak bylam 5+5 to widzialam juz serduszko.
Ahh Ness ja juz nie nadazam ok to czekam na relacje po wizycieTo będzie moja druga wizyta ...
Współczuję teściów ...moi nie lepsi niestety...
Nie, ja nie tyje jeszcze hehe..A ja za Twoją i za Wasze fasolinki.. mam pytanie.. tyjecie już coś? Bo mi już doszło 1.5 kg i nie wiem czy to święta czy moja pestka rośnie[emoji4]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To ktory bedziesz miala dzien na wizycie?Tak tylko ja mialam pozniej owulke niz zwykle..