Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak miałam do tej pory cały czas, dzisiaj jakaś energia we mnie wstąpiła zrobiłam rolady z kluskami śląskimi i upiekłam karpatkę i teraz leżę, oglądam film [emoji106]Wy też czujecie ogarniające Was zmęczenie ?
Jeju, mam zupełny brak sił ...
Witaj, ja też mam termin na 4Hej dziewczyny dołączam do wątku
Po ponad roku starań w końcu się udało, jutro zacznie się 6 tc, beta potwierdzona w środę 344, a do gina wybieram się 9.01., planowany termin porodu mam na 4.09. W dalszym ciągu ciężko mi w to uwierzyć
Ja też często sama piekę chleb [emoji5] mmmm... Taki ciepły z masełkiem... [emoji7]Lola też miałam taki obiad, do tego modro kapusta, tylko z roladami poszłam na łatwiznę i kupiłam gotowce u rzeźnika Chociaż z reguły jestem straszna samosia, nawet chleb sama piekę