reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja rownież 10 kg do przodu Ale nie widać, ze aż tyle...a moze to ja sie łudzę Ja nie mogę przespać dłużej niz 6 h ciągiem, jak kładę sie o 21 to o 3 rano oczy jak 5 złotych Moje chłopaki to śpiochy i w dzien wolny do 10-11 mam spokoj Dobrze ze zaraz wakacje ☺️

Ja rownież 10 kg do przodu Ale nie widać, ze aż tyle...a moze to ja sie łudzę Ja nie mogę przespać dłużej niz 6 h ciągiem, jak kładę sie o 21 to o 3 rano oczy jak 5 złotych Moje chłopaki to śpiochy i w dzien wolny do 10-11 mam spokoj Dobrze ze zaraz wakacje [emoji5]

Dokładnie mam to samo [emoji6] 3-4 rano i na nogach, dobrze, że moje maluchy lubią wcześnie wstawać to mam zajęcie [emoji6]
Dzieciak od rana poustawiałam mebelki, przeniosłam cześć rzeczy Maluszka, i cieszyłam oczy gotowym łóżeczkiem [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc @kawuleczka :)
U mnie dzisiaj początek 29 tc i +8 kg na wadze.
A ze spaniem to różnie.. jak się położę o północy to i do 8 potrafię pospać, ale jak mi się przyśnie wcześniej na kanapie już koło 21 - co mi się często zdarza , to godzina 4:30 i jestem wyspana :D

Czesc @kawuleczka :)
U mnie dzisiaj początek 29 tc i +8 kg na wadze.
A ze spaniem to różnie.. jak się położę o północy to i do 8 potrafię pospać, ale jak mi się przyśnie wcześniej na kanapie już koło 21 - co mi się często zdarza , to godzina 4:30 i jestem wyspana :D

To mamy identycznie :) mimo wszystko uwielbiam ten stan Naprawdę cudownie być w ciąży ❤️ <3

U mnie mega problemy z zaśnieciem do 24 sie wierce w łóżku a potem jak zasne to rano chodze jak zombi
Ogólnie to jeszcze męczy mnie rwa kulszowa i boli zarówno tyłek jak o udo lewa strona

Wagowo 3 kg +

Dawno tu nie zagladalam :-)

reklama
@marcia331 chodze do dr Krzewińskiej. W ramach tego programu KOC na NFZ za dużego wyboru nie było niestety. Na początku miałam bardzo mieszane uczucia i dlatego tez chodziłam dodatkowo prywatnie. Z czasem jednak zaprzestałam prywatnych wizyt, a i Pani dr jakby "milsza" się zrobiła ;)Wszystkie badania zleca, USG też, a i przychodnia sama w sobie jest całkiem przyjemna i nigdy nie miałam tam żadnego problemu z terminem wizyt, badaniami czy wynikami.
Na tą chwilę zamierzam tam rodzić, choć też ostatnio słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o medeorze (@agunia2301) i trochę zaczęłam się zastanawiać :)
Ja bylam w pierwszej ciazy chodzilam fo niej I jak sie na mnie wydarla ze zamiast sie przebierac robie siku to przestalam tam chodzic.

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Do góry