reklama
Ja tez nie chciałam robić amnio, i kocham to moje dzieciątko bez względu na wszystko. Na razie nie mamy żadnych podejrzeń co do zd, niestety Maluszke ma dziurkę w serduszku i musimy to monitorować [emoji22]
Ale jestem dobrej myśli !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
u nas usg wzorcowe, nie ma sie do czego przyczepić... od razu na starcie lekarka wyeliminowała ZE- bo by w usg nieprawidłowości wyszły. ZD to 1 na 86; ale jest dobrej mysli. wiem że nie może dać gwarancji że będzie ok i że dziecko będzie z tym zespołem...
u nas od dzisiaj niezłe kopniaki daje nasz maluch. nawet córka sie zdziwiła jak ułozyła głowę na brzuchu i cos ją kopnęło ... ma za swoje..
U mnie trzecia niespodzianka syna tez mam z wrzesnia 4 a cora sierpienHe he u mnie druga córka i też wrześniowa [emoji6] pierwsza ur sie 11 stego
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane trzymajcie jutro kciuki bo o 13 mam prenatalne i megaśny stresss:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo zaciśnięte aż kłykcie bialutkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Będzie dobrze i oby dziewuszka [emoji6][emoji7]
Już? Jak ten czas leci.... no i oczywiście [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]@Millo zaciśnięte aż kłykcie bialutkie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Będzie dobrze i oby dziewuszka [emoji6][emoji7]
PerseaNigra
Fanka BB :)
Witam mamusie, może jesteście zainteresowane ubraniami ciążowymi. Rodziłam w zeszłym roku we wrześniu. Trochę tego mam
Katja.
Fanka BB :)
Ps przy okazji to ja i mój brzuchol -34 tydz Ściskam , Katja.
Załączniki
reklama
Cześć dziewczyny
Bardzo żałuję,ze dopiero teraz trafiłam na to forum..
Ale teraz już będę mieć dużo czasu, więc mam nadzieje nadrobić zaległości i przeczytać te prawie 1000 stron postów
U mnie obecnie 28tc i czekamy na córeczkę
P.S. Czy jest tu jakaś przyszła mama z Łodzi i chodzi do lekarza w ramach KOC do SALVE?
Bardzo chętnie wymieniłabym się "doświadczeniami"
Pozdrawiam wszystkie Wrześnióweczki
Bardzo żałuję,ze dopiero teraz trafiłam na to forum..
Ale teraz już będę mieć dużo czasu, więc mam nadzieje nadrobić zaległości i przeczytać te prawie 1000 stron postów
U mnie obecnie 28tc i czekamy na córeczkę
P.S. Czy jest tu jakaś przyszła mama z Łodzi i chodzi do lekarza w ramach KOC do SALVE?
Bardzo chętnie wymieniłabym się "doświadczeniami"
Pozdrawiam wszystkie Wrześnióweczki