reklama
Ja rownież 10 kg do przodu Ale nie widać, ze aż tyle...a moze to ja sie łudzę Ja nie mogę przespać dłużej niz 6 h ciągiem, jak kładę sie o 21 to o 3 rano oczy jak 5 złotych Moje chłopaki to śpiochy i w dzien wolny do 10-11 mam spokoj Dobrze ze zaraz wakacje
Ja rownież 10 kg do przodu Ale nie widać, ze aż tyle...a moze to ja sie łudzę Ja nie mogę przespać dłużej niz 6 h ciągiem, jak kładę sie o 21 to o 3 rano oczy jak 5 złotych Moje chłopaki to śpiochy i w dzien wolny do 10-11 mam spokoj Dobrze ze zaraz wakacje [emoji5]
Dokładnie mam to samo [emoji6] 3-4 rano i na nogach, dobrze, że moje maluchy lubią wcześnie wstawać to mam zajęcie [emoji6]
Dzieciak od rana poustawiałam mebelki, przeniosłam cześć rzeczy Maluszka, i cieszyłam oczy gotowym łóżeczkiem [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc @kawuleczka
U mnie dzisiaj początek 29 tc i +8 kg na wadze.
A ze spaniem to różnie.. jak się położę o północy to i do 8 potrafię pospać, ale jak mi się przyśnie wcześniej na kanapie już koło 21 - co mi się często zdarza , to godzina 4:30 i jestem wyspana
A ze spaniem to różnie.. jak się położę o północy to i do 8 potrafię pospać, ale jak mi się przyśnie wcześniej na kanapie już koło 21 - co mi się często zdarza , to godzina 4:30 i jestem wyspana
Czesc @kawuleczka
To mamy identycznie mimo wszystko uwielbiam ten stan Naprawdę cudownie być w ciąży <3
M
Marie_of_England
Gość
Cześć Trochę późno tu dotarłam, ale miło Was poznać. Również jestem wrześniówka
0202oliwcia
Fanka BB :)
U mnie mega problemy z zaśnieciem do 24 sie wierce w łóżku a potem jak zasne to rano chodze jak zombi
Ogólnie to jeszcze męczy mnie rwa kulszowa i boli zarówno tyłek jak o udo lewa strona
Wagowo 3 kg +
Dawno tu nie zagladalam :-)
Ogólnie to jeszcze męczy mnie rwa kulszowa i boli zarówno tyłek jak o udo lewa strona
Wagowo 3 kg +
Dawno tu nie zagladalam :-)
Cześć @Marie_of_England
Na kiedy termin? jak samopoczucie?
M
Marie_of_England
Gość
Cześć @Marie_of_England
Termin mam na 4 września Muszę przyznać, że nie jest źle. Czuję się całkiem dobrze, chociaż zaczynają mi doskwierać bóle pleców. A Ty jak się czujesz?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
agunia2301
Fanka BB :)
Ja bylam w pierwszej ciazy chodzilam fo niej I jak sie na mnie wydarla ze zamiast sie przebierac robie siku to przestalam tam chodzic.@marcia331 chodze do dr Krzewińskiej. W ramach tego programu KOC na NFZ za dużego wyboru nie było niestety. Na początku miałam bardzo mieszane uczucia i dlatego tez chodziłam dodatkowo prywatnie. Z czasem jednak zaprzestałam prywatnych wizyt, a i Pani dr jakby "milsza" się zrobiła Wszystkie badania zleca, USG też, a i przychodnia sama w sobie jest całkiem przyjemna i nigdy nie miałam tam żadnego problemu z terminem wizyt, badaniami czy wynikami.
Na tą chwilę zamierzam tam rodzić, choć też ostatnio słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o medeorze (@agunia2301) i trochę zaczęłam się zastanawiać