reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, pogodnych, pełnych miłości i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Wielkanocnych a także spokojnego donoszenia ciąży do terminu i szybkiego porodu [emoji16]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, pogodnych, pełnych miłości i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Wielkanocnych a także spokojnego donoszenia ciąży do terminu i szybkiego porodu [emoji16]

Wzajemnie [emoji3] ja nie mogłam nic jeść bo zaraz uczucie jakbym kamieni się najadla i do tego totalny brak energii cały czas. Dodatkowo ja miesożerca i czekoladoholik nie mogłam patrzeć na mięso i na slodkie, ale to nawet dobrze bo nie przytyłam dużo dzięki temu [emoji1] Ogólnie nie było źle tylko zaskoczyło mnie że np. tak szybko się męczę i biodra tak szybko zaczną boleć. Ale ważne że bez plamienia i z maluchem ok.
Połówkowe usg kiedy masz? To będziesz miała parkę [emoji4]

Połówkowe 25.04 ale już był synuś ostatnio ogladany i wszystko było ok.
Córcia bardzo chciała siostrę ale teraz twierdzi, że brat też może być [emoji23]

A ile przytyłas? Ja w poprzedniej ciąży aż 18 kg, mam nadzieję, że teraz nie będzie tak źle bo dopiero 2,5 kg

Córcia bardzo chciała siostrę ale teraz twierdzi, że brat też może być [emoji23]

A ile przytyłas? Ja w poprzedniej ciąży aż 18 kg, mam nadzieję, że teraz nie będzie tak źle bo dopiero 2,5 kg

3-4 kg więc nie jest źle [emoji1]
@Elianna witaj [emoji6] to już z każdym dniem bliżej niż dalej do porodu [emoji4]

Ja przytyłam 22,5 kg, urodziłam w 37 tc. Nie chce myśleć co by było, gdybym dotrwala do 40 ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No witaj,

Mam nadzieje, że masz ochotę do nas pisać bo ostatnio tutaj dość cicho jest [emoji6]
Ja mam termin na 11 września.
Napisz coś o sobie, to Twoje pierwsze dziecko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

nie, mam już córkę. ma 14 miesięcy. ta ciąża w pełni planowana no i troszeczkę mamy z nią pod górkę. Najpierw krwawienia w 8 tc, potem cholerny test pappa zburzył całą radość z ciązy. zrezygnowaliśmy z amniopunkcji i czekamy co nam los przyniesie. usg jak najbardziej ok. niedawno dowiedziałam się że będziemy mieć synka. teraz czekamy na połowkowe na 25 kwietnia.

Rosayeryha a co Ci wyszło na teście Pappa? Mi na USG genetycznym lekarz wyliczył ryzyko-ZD 1:40, Pappa 1:70. Podobno sam test jest bardzo niewiarygodny. My zdecydowaliśmy się na amnio i już wiemy, że nasz synek jest zdrowy - czego i Tobie życzę

reklama
Hej dziewczyny mam na sprzedaż wozek po mojej córce. Był używany tylko pół roku i to rzadko stan idealny. Kolor szaro-pomarańczowy. Zainteresowane kobietki proszę o kontakt telefoniczny lub smsowy po nr 731-972-322. Pozdrawiam .

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry