Gratulacje. Twoje pierwsze maleństwo? Nudnej ciąży życzę [emoji6]Hej dziewczyny dołączam do grona Jestem w 18 tygodniu 4 dniu ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje. Twoje pierwsze maleństwo? Nudnej ciąży życzę [emoji6]Hej dziewczyny dołączam do grona Jestem w 18 tygodniu 4 dniu ciąży.
Gratulacje. Twoje pierwsze maleństwo? Nudnej ciąży życzę [emoji6]
Na początku były plamienia, ale najprawdopodobniej pierwsze to implantacja, a dwa kolejne związane z zaparciami.
Już od 4 tygodni twardnieje mi brzuch na szczęście sporadycznie ( w poprzedniej ciąży przyjmowałam fenoterol).
Dodatkowo choruje na Hashimoto i od początku biorę acard i duphaston, który kończę odstawiać.
Mam nadzieję, że już nic więcej nie będzie się dziać.
Za to mój synuś to straszny wiercioch i już od 4 tygodniu czuję ruchy. Teraz już bardzo wyraźne i systematyczne
8.09 albo 14.09 (z usg ) a Ty? Fajnie że już kopniaczki czujesz [emoji7]Samina86 na kiedy masz termin porodu?
Mam już córeczkę.No pewnie dlatego. Ja maluszka rzadko jeszcze czuje. A pierwsze dziecko to chłopiec czy dziewczynka? Jak się czujesz ogólnie?