reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W która część simsow dziewczyny gracie?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
O jaaaa, simsy... Kiedyś grałam z moim T. aż jego Sims nie umarł ze starości ha ha teraz to mi zostało tylko candy crush na telefonie - pochwalę się jestem na 1213 poziomie ha ha

f2w3rjjgyxbhua3h.png

O jaaaa, simsy... Kiedyś grałam z moim T. aż jego Sims nie umarł ze starości ha ha teraz to mi zostało tylko candy crush na telefonie - pochwalę się jestem na 1213 poziomie ha ha
Grałam kiedyś jeżdżąc do pracy ale utknęłam i się wkurzyłam :D Trafiłam na jakiś lvl dla mnie nie do przejścia :p

Zosia ja grałam w simsy2, bo.... 3 mi nie podeszła, a na 4 już chyba za stara jestem :D

Tak tu piszecie że sama włączyłam wczoraj mam 3 i 4 do 4 dluuuugo się nie umiałam przekonać kurcze nie grałam z 2 lata:p

3jgxe6hh2nx9wmt2.png

Hej dzis troche wyszlam do ludzi ;)pojechal do babci poszlam na chinskie wiec caly dzien zlecial a hak u was ?

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

Hej dawno się nie odzywałam ale jestem z starszym synem w szpitalu a tu ciężko z zasięgiem. Miał straszne duszności i znowu musiałam dzwonić na pogotowie przyjechali i zabrali nas nie zgodziłam się na szpital w Wołominie i przewieźli nas do CZD w Warszawie. Duszności juz opanowane ale ma bezdech migdalki podniebienne na cale gardło i powiększony trzeci migdal. Pozwala tylko abym ja byla inaczej żadnego zabiegu mu nie można zrobić ale to autysta i to zrozumiale. Juz nie mogę się doczekać aż wyjdziemy. Wtedy będę się więcej udzielać. Pozdrawiam
Życzę samych dobrych wieści na wizytach i Gratuluje wuzytujacym ślicznych bombelkow. A kobietka przeżywającym stratę jestem z wami musicie się trzymać. Bo kto jak nie my.
Buziaki myszki odezwe sie jeszcze jak złapie zasięg.

reklama
Do góry