reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Venus - zdrówka dla Synka ! Współczuje przeżyć !

f2w3rjjgibqsdkeo.png

reklama
Ekumi ja farbowałam

Venus o jejku, zdrówka dla synka

U mnie też już coś widać, a to dopiero początek, w pierwszej ciąży to koło dwudziestego tygodnia było coś widać, chyba jest coś w tym prawdy, że z kolejną ciążą szybciej brzuch wyskakuje

Venus dużo zdrówka dla synka i szybkiego powrotu do domu.

Manki dla Ciebie też zdrówka.

Ja też będę musiała niedługo zafarbowac włosy. Tylko że ja zawsze farbuje sama i najlepiej mi odpowiada farba Garnier ale taka mocno rozjasniajaca. A teraz chyba nie powinnam taka farbowac. Tylko że inne tominie chcą złapać koloru albo robi się taki złoto-rudawy odcień. Muszę przejrzeć na nowo farby. Albo raz pójdę do fryzjera niech mi zrobi porządnie i dobra farba dozwolona w ciąży. Tylko jeszcze muszę mieć kiedy...

My spędziliśmy sympatyczny wieczór u sąsiadów. Dowiedzieli się o ciąży. To są ludzie w wieku prawie moich rodziców ale mamy bardzo dobre kontakty. A że oni swoich wnuków nie mają to moich chłopaków traktują trochę jak swoje wnuki. I ucieszyła się że będzie kolejne. Stwierdzili że będzie wesoło [emoji3] A oczywiście wydało się bo alko nie chciałam [emoji3] A potem stwierdziła że popatrzyła na moj brzuch i już była pewna. Więc tak, mnie też już wybrzuszylo. A to dopiero 8/9 tydzień!! Strasznie szybko.

Spokojnej nocy [emoji9]

Nadrobilam Was :D

Pyzunia kciuki caly czas zacisniete !

Dorcia, nie ma co sie stresowac :) Spokojnie na wizycie zobaczysz swojego ludzika plywajacego ;)

Pisalyscie o liczeniu ile czego jecie itd. Nigdy tego nie robilam i nie mam zamiaru bo szczupla jestem nawet za bardzo.
W pierwszej ciazy zaczelam z waga 50kg. Przytylam okolo 15kg. Wieksza polowa spadla od razu po ciazy. Ogolnie zostalo mo na liczniku 54kg ale w ciele to nic mi nie zostalo :/
A teraz wlasnie z waga 54kg startuje. Jestem w 8 tyg. (7+6 dokladnie), i waga minimalnie spadla bo waze 53.5kg :)
Nie wymiotuje, czasem mi tylko niedobrze zwlaszcza jak glodna jestem wiec podjadam caly czas.

Lenka66666, ja w UK ciaze prowadze i jest tak jak mowisz. Pierwsze usg w 12 tyg dopiero. Wizyty z polozna jeszcze nie mialam. Jestem umowiona dopiero.

W pierwszej ciazy farbowalam wlosy dwa razy, w 7tyg i w okolo 30tyg :)

Wytrzymac do 42tyg ciazy, wow. W poprzedniej urodzilam w 39 ;)
A o ksztalcie brzucha tez slyszalam. Ja niby mialam na chlopca i sprawdzilo sie [emoji14] Z reszta ja mialam wszystkie objawy na chlopca i sie spawdzily :D Ale patrzylam na to z przynruzeniem oka [emoji14]

Venus biedaczek! Zdrówka, oby już mu się nie powtórzyło!

Ekumi ja zaczekam aż się skończy, ale to bardziej dlatego że nie umiem się wybrać;) Poza tym ja raczej z tych niefarbujących, więc nie mam parcia że muszę już ;)

Marcia ja też mam takich fajnych sąsiadów, nawet starszych od rodziców;)

Manka_tk no jak bobasowi nie spieszy się na świat to i tak przeważnie nie ma wyjścia i trzeba czekać;) Przynajmniej mi nikt nie chciał wcześniej wywoływać;)

reklama
Do góry