reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja już mam mniej więcej ten punkt już obcykany gdzie maluch przesiaduje [emoji14] pierwszy raz z godzinę szukałam a teraz praktycznie przykładam i mam [emoji1364] i pamiętaj ze to nie wyrocznia [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem wiem ja tez juz wyczulam gdzie lezy fasolinka [emoji6]

2nn3w1d3vu1uo7f6.png

reklama
Lola będzie dobrze, zobaczysz:) Coś czuję że już nikt stąd nie ucieknie i oby tak było:)

Zosia siusiaka niektórzy i około 13 tc umieją znaleźć;)

U nas w tym roku wesela 27.07, 14.08, 21.09 i 14.10, więc wrześniowe odpadnie, a na październikowe może chociaż na ślub pójdziemy :-)

Anik jak po wizycie??? Czekamy na wieści.

A wiecie że dzisiaj jest dzień pozytywnego myślenia [emoji3] w rmf-ce trabili o tym cały dzień. I u mnie też dzisiaj zdecydowanie pozytywne myślenie. Mdłości mam czasami okropne, w końcu cycki zrobiły mi się twardsze i większe bo na początku w ogóle nie zareagowała na ciążę, plamienia nie mam, brzuch raczej nie boli a jeśli już to tylko chwile, za to jak spojrzałam dzisiaj w lustro w łazience to się przerazilam tak mnie wybrzuszylo jak conajmniej 4miesiac. No więc chyba wszystko jest ok. Musi być ok!! Fasolka na pewno ładnie rośnie. Nie może być inaczej.

W weekend muszę wyciągnąć ze strychu moje stare spodnie ciążowe i przymierzyć czy jakieś będą dobre. Dobrze ze ich nie wyrzuciłam albo nie oddałam.

Ania szybkiej przeprowadzki życzę.

Mam nadzieję, bo cały czas jem... Moja koleżanka z pracy powiedziała mi, że skapła się, że jestem w ciąży, bo zaczęłam mówić tylko o jedzeniu [emoji1] [emoji1]

Dziewczyny jutro idę na wizytę i czuję ekscytację, ale i też się trochę boję...

f2w3rjjgyxbhua3h.png

Lola87 mam niestety to samo - wilczy apetyt! Młodości rownież ale jestem cały czas głodna :) okropne uczucie :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę wam że macie jakieś objawy ciąży to daje chociaż jakiś względny spokój. U mnie nie ma żadnych objawow:( w prawdzie jest ok ale różnie może być.

reklama
Do góry