[emoji24] [emoji24] [emoji24] tak mi przykroJak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji24] [emoji24] [emoji24] tak mi przykroJak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca
Przykro mi kochana[emoji17] [emoji17] [emoji17]Jak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca
O ***** kochana i ty ale jak to wyjaśni mi zarodek jest ale serduszko nie bije tak ? Czemu to się dzieje !!!nienawidzę tego !Jak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca
Boze dlaczego tak sie dzieje[emoji17]Tak 24.01 miałam zakładaną kartę i tętno 176/min a dziś nie znalazła akcji serca nawet jak Dopplera włączyła
Dokładnie !aż mam ochotę krzyczeć że to spotyka kobiety !!!nienawidzę tego 1 na 4.... szlag mnie trafiagie_er
Kur** spierałyśmy się o duperele, tak mi przykro, a Ty w obliczu tragedii stoisz, przepraszam i przykro mi niezmiernie Życie jest takie kur***sko niesprawiedliwe