Ja jeszcze mam cień nadziei. Może na prywatnej wizycie stanie się cud....Pojechalam teraz prywatnie jeszcze potwierdzić, ta na nfz kazała zrobić beta hcg i przyjść jak będę miała wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze mam cień nadziei. Może na prywatnej wizycie stanie się cud....Pojechalam teraz prywatnie jeszcze potwierdzić, ta na nfz kazała zrobić beta hcg i przyjść jak będę miała wynik
Bardzo smutne wiadomości, trzymaj sieJak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca
Co to znaczy 1 na 4Dokładnie !aż mam ochotę krzyczeć że to spotyka kobiety !!!nienawidzę tego 1 na 4.... szlag mnie trafia
Jedz kochana. Moze tamta miala zly sprzet. Czasem na nfz gorzej widac.Pojechalam teraz prywatnie jeszcze potwierdzić, ta na nfz kazała zrobić beta hcg i przyjść jak będę miała wynik
1 na 4 ciążę kończy się nie chce tego pisać ale wiadomo czym
Jak widać nie ma sie co cieszyć z braku objawów. U nas to koniec brak akcji serca