reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A wszystkie czekałyśmy na Twoje maluszki:-)
Pójdę za tydzień może jeszcze wcześniej bo muszę badania porobić ..zwolnienie dał mi na miesiąc ...a musi mi sprawdzić za tydzień ilu owodniowa i kosmówkowa jest ciąża, bo on mi jeszcze nie sprawdzał...tylko ginka poprzednia.

U mnie jakaś tragedia, wynik tylko 22,84. :(Chyba faktycznie coś z tą miesiączką mi się narobiło, dalej mam brązowe plamienia. I więcej w żadne pieprzone kreski nie uwierzę. Robiłam 4 testy i na każdym była widoczna kreska ale jaśniejsza. Idę później do gina niech na to zerknie. I ide ryczeć.:(:(:(
Przytulam Cię mocno, idź do lekarza niech Ci na spokojnie wytłumaczy co się stało i dlaczego.

Nessi szkoda ze wizyty nie bedzie.
Wonderful idz do gina niech zerknie.

A ja mam kiepski dzien dzisiaj. Rozwalilam brame wjazdowa. [emoji24] wyjezdzalam spod domu i brama jest w dolku i byl lod i auto sie nie zatrzymalo buuuu. Musze czekac na tate i musimy cos pokombinowac bo psy mi spierdziela z podworka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nessi szkoda ze wizyty nie bedzie.
Wonderful idz do gina niech zerknie.

A ja mam kiepski dzien dzisiaj. Rozwalilam brame wjazdowa. [emoji24] wyjezdzalam spod domu i brama jest w dolku i byl lod i auto sie nie zatrzymalo buuuu. Musze czekac na tate i musimy cos pokombinowac bo psy mi spierdziela z podworka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O masz Ci los ....oby się udało jakoś zamknąć chociaż.

Do góry