CzarnaMadzia
Moderatorka
Kola1 a który to tydzień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba każda z Nas miała tak samo niestety te hormony na początku są okropnie uciążliwe...uszy do góry bo z każdym nowym tyg . Wszystko powraca do normy [emoji7]Hey dziewczyny, widze ze niezaciekawe rzeczy sie dzieja. U kazdej cos jedne chore drugie badania nienajlepsze, ale mega fajnie ze mozna chociaz liczyc na wsparcie miedzy soba, wyzalic sie i napisac co lezy na sercu. u mnie tez srednio. Myslalam ze trafilam na placzliwy tydzien 7 a juz mam 9 i nadal nic. Bez zmian. Ciesze sie ze przeszla mi infekcja drog moczowych i skonczylam brac antybiotyk, ale psychicznie siadam poprostu. Niby wszystko okey, a ja czuje sie taka bezuzyteczna, ciagle chodze narzekam ze boli mnie glowa i brzuch, powstrzymuje sie zeby nie brac przeciwbolowych. Moje dziecko chodzi i sie pyta czy telefon jest dla mnie wazniejszy niz ona zawodze ja, ze nie mam sily bawic sie z nia i uczyc jak kiedys skad mam wziasc sile i energie zeby zachowywac sie 'normalnie'??? nie wiem juz z kim mam pogadac i co zrobic ...
Kochana o 17.15 dopieroNiunia o której jutro wizyta ??
Najlepsza zwykła oliwka dziecięca@anna2101 bardzo ładny przyrost bety gratuluję
Dziewczyny, któraś z Was pytała o kosmetyki na rozstępy. Kilka dni temu wczytałam się w jednego bloga, na którym analizują składy chemiczne kosmetyków. Zdziwiłam się bardzo, że Mustela, ciesząca sie taką renomą wśród mam ma taki kiepski skład chemiczny! W zasadzie z tej firmy to tylko olejek przeciw rostepom sie nadawał.
Dla zainteresowanych: Link do: Sroka o....: Analiza: Mustela Maternite
Całkiem przyzwoite i bezpieczne składy ma: Ziaja krem do ciała MAMMA MIA przeciwko rozstępom, DZIDZIUŚ dla mamy hipoalergiczny balsam przeciw rozstępom, BABYDREAM fur mama krem do masażu (Z Rossmanna), BABYDREAM dla mam mleczko do ciała dla kobiet w ciązy (też Rossmann).
Może się komuś przyda
Będzie dobrze, Nie mogę się już doczekać Twojej wizyty )Kochana o 17.15 dopiero