reklama
naticzek
Fanka BB :)
Będzie dobrze musi! 3mam kciuki:*Krwawienie było... Wystraszylam się.. tyle krwi ale jest już ok.
Leżymy w szpitalu na obserwacji
Mam zwiększony duphaston 2x3
I zlecone wyniki na tarczyce. Być może to być powodem krwawienia mojego ze za duże tsh jest... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Już nie boli chyba że mój Ł ja wyłomotaNo nie do końca dołączyć zawsze można tylko wtedy trzeba będzie się zwrócić do już obecnych o wprowadzenie. A nikt z zewnątrz nie przeczyta ze np. Dorcie boli kuciapa
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Rety...nie pozwolisz nam się nudzić...wszystko będzie dobrzeKrwawienie było... Wystraszylam się.. tyle krwi ale jest już ok.
Leżymy w szpitalu na obserwacji
Mam zwiększony duphaston 2x3
I zlecone wyniki na tarczyce. Być może to być powodem krwawienia mojego ze za duże tsh jest... :/
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
justys0702
Wczoraj mi sie zaczely i dzis znowu troche mialam. Ale teraz jest narazie czysto. Tylko lekarstwo mi wylatuje co jakis czas..Witam się i ja.
Nevka oby wszystko było w porządku. Miałaś usg? Odzywaj się do nas i dawaj znać co u Was.
Justyś to pewnie coś z podrażnienia. A wcześniejsze plamienia Ci ustaly?
Ja też się dzisiaj kiepsko czuje. Jak wstałam to ledwo chłopakom śniadanie zrobiłam bo tak mi było słabo i w głowie się kręciło. Myślałam że zemdleje. Na szczęście mąż wrócił do domu szybko bo mieli pracować ale za duży mróz był. Teraz M robi jakieś półki do naszej przyszłej sypialni a ja się kręce i na nic nie mam siły. Muszę podłogę umyć, pranie wstawić, zmienić pościel i posprzątać łazienkę. No i coś na obiad. Niech mnie ktoś kupnie w d....
JEAHL
Leeleeth trzymaj się dzielnie. Moja mama po nowotworze już grubo ponad 10lat, więc to nie jest wyrok. Trzymam mocno kciuki!
Nimiiti ale Ty już masz synka, więc widocznie nie każdą ciążę się traci. O doczytałam, że idziesz do jakiegoś dobrego skonsultować. I bardzo dobrze!!
Aga0411 ja powiem w pracy w 4tym miesiącu, chyba że mnie wybombi bardzo A co do dzieci to mój mąż już zaczął coś dziewczynom mówić, ale bez konsultacji ze mną.
Nevka na nudę to seriale i książki
Lilka gratulacje! Też się wzięłam za odchudzanie od nowego roku i dwie krechy mi to przerwały
Elianna ja też tyle tyłam, teraz mam silne postanowienie mniej przytyć
No przytyć nie chcę, a jak o smakołykach piszecie, to mi ślinka cienkie
Szczecinianka87 witaj
Nevka trzymam mocno kciuki, oby się uspokoiło
samina86 a wiesz, że masz dwa razy ten sam suwaczek?
A co do osób po chemii i ciężarnych, to ktoś mi potrafi napisać jak to jest dokładniej? Czy chodzi o każdy rodzaj chemii? Czy jest jakiś czas określony po jakim można już się spotykać?
Naticzek a suwaczek najlepiej wstawić w swoim podpisie w ustawieniach profilu
Nimiiti ale Ty już masz synka, więc widocznie nie każdą ciążę się traci. O doczytałam, że idziesz do jakiegoś dobrego skonsultować. I bardzo dobrze!!
Aga0411 ja powiem w pracy w 4tym miesiącu, chyba że mnie wybombi bardzo A co do dzieci to mój mąż już zaczął coś dziewczynom mówić, ale bez konsultacji ze mną.
Nevka na nudę to seriale i książki
Lilka gratulacje! Też się wzięłam za odchudzanie od nowego roku i dwie krechy mi to przerwały
Elianna ja też tyle tyłam, teraz mam silne postanowienie mniej przytyć
No przytyć nie chcę, a jak o smakołykach piszecie, to mi ślinka cienkie
Szczecinianka87 witaj
Nevka trzymam mocno kciuki, oby się uspokoiło
samina86 a wiesz, że masz dwa razy ten sam suwaczek?
A co do osób po chemii i ciężarnych, to ktoś mi potrafi napisać jak to jest dokładniej? Czy chodzi o każdy rodzaj chemii? Czy jest jakiś czas określony po jakim można już się spotykać?
Naticzek a suwaczek najlepiej wstawić w swoim podpisie w ustawieniach profilu
manki3
Nevka będzie dobrze :*
A ja się zaczynam zastanawiać, jak długo jeszcze po krwawieniu (które wyglądało jak krwotok) mogą występować plamienia?
Krwawienie tydzień temu, a do dzisiaj z mniejszymi lub większymi nasileniem mam brązowe plamienia, raz jaśniejsze, raz ciemniejsze, ale ciągle są.
I już zglupialam, nie wiem czy interpretować to jak coś nowego, czy jako pozostałości po tym dużym krwawieniu :/
A ja się zaczynam zastanawiać, jak długo jeszcze po krwawieniu (które wyglądało jak krwotok) mogą występować plamienia?
Krwawienie tydzień temu, a do dzisiaj z mniejszymi lub większymi nasileniem mam brązowe plamienia, raz jaśniejsze, raz ciemniejsze, ale ciągle są.
I już zglupialam, nie wiem czy interpretować to jak coś nowego, czy jako pozostałości po tym dużym krwawieniu :/
Nevka bedzie wszystko dobrze. Pisz co i jak .
Justys ale globulki to na noc chyba najlepiej wlozyc.to w dzien mniej potem bedzie, wszystko bedzie ok.
A mi nie daja spokoju te kolatania serca, sa nawet jak leze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Justys ale globulki to na noc chyba najlepiej wlozyc.to w dzien mniej potem bedzie, wszystko bedzie ok.
A mi nie daja spokoju te kolatania serca, sa nawet jak leze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
JEAHL
ania_g21 a kiedy Ci to serducho kołata?